Frankrijk, Rabastens De Bigorre
...Landterrine met Bayonne-ham VPF in 180g - Jean Brunet...
Portfolio (27)
Frankrijk, Auros
...IGP (zonder bot) 18 maanden rijping, MANEX VARKENSRAS 8 kg Een uitzonderlijke ham. De Rolls van Bayonne. Een zeldzaam product. Van een kwaliteit die dicht in de buurt komt van het Zwarte Varken van BIGORRE voor een aanzienlijk lagere prijs. Het MANEX-varken is een traditioneel zwaar varken uit het Baskenland. Het wordt gedurende minstens 9 maanden gevoed met uitsluitend granen die door de...
Portfolio (31)
Frankrijk, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, pure varkensvlees uit het zuidwesten IGP, dat herkenbaar is aan zijn zachte en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht. Het vlees is zacht en mals, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)
België, Zele
...Bayonne-ham - Delicatesse...
Portfolio (34)
Frankrijk, Bayonne
... mineralen, magnesium en fosfor. Een ideaal brood om te combineren met plantaardige ingrediënten of zachte worsten zoals kalkoen of ham, die hun eigenschappen versterken. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 VOORGEKOELD GEWICHT (G):345 g GEWICHT NA KOKEN:290 g LENGTE (CM):37 cm BREEDTE (CM):8 cm ONTPORREN:20 min. | KAMERTEMPERATUUR BEREIDING:20 min. | 180ºC AFMETINGEN:600x398x263 EENHEDEN:28 Eenheden/Doos | 28 Dozen/Pallet ENERGIEWAARDE (KCAL/KJ):1220 / 292 EIWITTEN (G):8,41 Koolhydraten (G):54,66 Suikers (G):1,36 Vetten (G):3,75 Voedingsvezels (G):2,84 Zout (G):1,36...
Portfolio (44)
Frankrijk, Laguinge
...Voor degenen die nitriet niet kennen: het is een verbinding die chemisch of natuurlijk kan zijn (omdat het aanwezig is in wortelen en snijbiet) en die helpt om vleeswaren te 'stabiliseren' door de ontwikkeling van bepaalde pathogene bacteriën te remmen. Het verkort dus de droogtijden en zorgt voor een stabiel product met een hoog watergehalte (de Bayonne-ham kan in 7 maanden worden gemaakt). Aan...
Frankrijk, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour hebben als belangrijkste activiteit de verwerking en rijping van Bayonne-ham en uitzonderlijke Zwarte Varkensham. Door hoogwaardige grondstoffen te gebruiken en zich te laten inspireren door traditionele Baskische en Bigourdaanse methoden, garanderen de Salaisons de L’Adour de hoge kwaliteit en het prestige van hun producten. In samenwerking met lokale boeren en een erkende snijwerkplaats hebben de Salaisons de l'Adour het voordeel dat ze biologische Bayonne-ham kunnen aanbieden, een natuurlijk product waarvan de productie respectvol is voor ons milieu.
Frankrijk, Arzacq Arraziguet
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play