Frankrijk, Malataverne
... wereldwijde reputatie opgebouwd. Fijner dan een traditionele boerenpaté omdat het minder vet is, de Baskische paté, licht gekruid met piment d'Espelette voor de smaak, spreekt altijd een breed publiek aan. De essentiële eigenschap van de Baskische paté komt van het gebruik van het varkensvlees (mager vlees, zeer smaakvol), gecombineerd met varkenslever, een subtiele mix die zo geliefd is. De Baskische paté, mild of pittig afhankelijk van de voorkeuren en wensen, kan op verschillende manieren worden genoten.
Portfolio (188)
Frankrijk, Auros
...Eendenleverpastei 20 % Weekendpastei, potje van 175 g, 20 % eendenlever. Gemaakt door een ESAT uit de Périgord (instelling voor de re-integratie van mensen met een handicap). Ingrediënten: vet en mager varkensvlees uit de Zuidwest IGP, eendenlever 20 %, zout, peper. We hebben ook in hetzelfde formaat: - Baskische pastei met Espelette-peper - Plattelandspastei met floc de Gascogne - Terrine van...
Portfolio (31)
Frankrijk, Lyon
...Onze hertenterrine met het Baskische embleem is subtiel op smaak gebracht met Espelette-pepers om u een proeverij zonder hitte te garanderen.
Portfolio (40)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play