Frankrijk, Auros
...Eendenleverpastei 20 % Weekendpastei, potje van 175 g, 20 % eendenlever. Gemaakt door een ESAT uit de Périgord (instelling voor de re-integratie van mensen met een handicap). Ingrediënten: vet en mager varkensvlees uit de Zuidwest IGP, eendenlever 20 %, zout, peper. We hebben ook in hetzelfde formaat: - Baskische pastei met Espelette-peper - Plattelandspastei met floc de Gascogne - Terrine van...
Portfolio (31)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.