Portugal, Leiria
... Bereidingswijze: Doe twee eetlepels olijfolie in een pan, voeg de rijst toe en laat het even koken, breng op smaak. Voeg vervolgens ongeveer 100 ml witte wijn toe en laat deze verdampen. Voeg beetje bij beetje het hete water toe (iets meer dan het dubbele van de rijst) en blijf ongeveer 20 tot 25 minuten roeren. De risotto moet "romig" maar al dente zijn. Wanneer het gaar is, haal het van het vuur en voeg ongeveer 25 g boter toe. Je kunt ook twee eetlepels Parmezaanse kaas toevoegen. Je kunt het water vervangen door room of bouillon. Bestrooi met peterselie, bieslook of basilicum en serveer.
Portfolio (7)
Duitsland, München
...Een perfect gebalanceerde mix van eersteklas Arborio rijst en geselecteerde ingrediënten zoals gedroogde paddenstoelen en geurige kruiden. Heerlijk, volwaardig en gemaakt van natuurlijke ingrediënten, is deze mix uitstekend geschikt als een volledige vegetarische (ook veganistische) maaltijd, of vormt het een geweldige basis waaraan u vlees of vis kunt toevoegen. Een snelle alternatieve voor...
Portfolio (28)
Bulgarije, Plovdiv
...De kracht van de natuur! Een combinatie van natuurlijke essentiële oliën - tea tree, lavendel, basilicum. De combinatie van essentiële oliën is nuttig bij schimmelinfecties van de nagels en de huid eromheen. Het werkt tegen veel pathogene bacteriën en schimmels, zonder de huidlagen te beschadigen. Verlicht en kalmeert rode huid en jeuk. Bevordert herstel.
Portfolio (157)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Champignons 35%, gedroogde tomaten 35%, zonnebloemolie 30%, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen. (gemalen peper, paprikapoeder, basilicum, knoflook). Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
... gesneden, ringen en blokjes. 8. Diepgevroren mango, blokjes, helften en plakken 9. Diepgevroren appelblokjes etc. Diepgevroren friet, Diepgevroren kruiden, 1. Diepgevroren basilicum, 2. Diepgevroren chili, 3. Diepgevroren lente-ui etc. Diepgevroren paddenstoelen, diepgevroren champignons, nameko, shiitake, oester, boleet van de steppen, etc. Gegrilde diepgevroren knoflook, ui, gember, chili etc.
Portfolio (8)
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play