Sinds 2006 opereert Sempre Ghiotti met succes in de catering- en restaurantsector, waarbij de beste recepten van de Siciliaanse keuken worden aangeboden in de vorm van kant-en-klare gerechten, die handig zijn voor dagelijks gebruik en net zo lekker zijn als vers bereid. Onze bereidingen, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, bieden de mogelijkheid om de authenticiteit van de Middellandse Zee in e...
Portfolio (45)
Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (57)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play