... gebruikt als: Pittige basisingrediënt in soepen, sauzen, ovenschotels, fondsen en bouillons Pittige basis voor de productie van aroma-preparaten en kruidenmengsels Eiwitsubstraat voor reactieve aroma's HVP's zijn ideaal voor het geven en verbeteren van de pittige ('vlezige') smaak van veel voedingsmiddelen.
Portfolio (19)
Frankrijk, Grasse
... en internetwinkels. Onze zeer recente productie-eenheid van 2000 m2 stelt ons in staat om een aanzienlijke productie te realiseren met kwaliteitscriteria en productieprocedures die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten (HACCP, biologische certificering). Via ons R&D-laboratorium creëren onze aroma-experts op maat gemaakte creaties voor uw meest complexe aromatiseringsstudies. Onze organisatie stelt ons in staat om lage minimumproducties te bieden, vanaf 3 kg per aroma voor een aroma op bestelling en 1 kg per aroma voor de standaardreeksen (permanente voorraad).
Portfolio (186)
Frankrijk, Le Havre
... verfijning aan elke culinaire creatie toevoegen. Onze producten onderscheiden zich door hun superieure kwaliteit, ideaal voor veeleisende chefs en fijnproevers. Verschillende variëteiten van peper, elk met een unieke smaak om gerechten te verbeteren. Gember: Verkrijgbaar in poeder of vers, het voegt een exotische en pittige toets toe aan recepten. Saffraan: Bekend om zijn unieke aroma en gouden kleur...
Portfolio (16)
Jarenlange ervaring in de complexe en uitgebreide wereld van aromastoffen en seasonings resulteert in een uitgebreid assortiment van oplossingen voor heel diverse toepassingen. Voedingsproducenten zowel in de “Savory industry” als de “Sweet Industry” kunnen bij ons terecht. Dankzij onze eigen sproeitorens kunnen wij de smaakstoffen in (gesproeidroogde) poedervorm of vloeibare vorm aanbieden. Wij...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play