Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
... de Caves Bailly Lapierre, afkomstig van nobele druiven uit de grote terroirs van de Bourgogne. De vinificatie en veroudering: alleen de beste perssappen worden geselecteerd en apart gevinifieerd. Rijping in roestvrijstalen tanks van ongeveer 10 maanden, gevolgd door veroudering op houten latten van meer dan 5 jaar en dégorgement. Proeverij Serveer temperatuur tussen 10° en 12 °C. Feestwijn, het begeleidt ook subtiel verfijnde gerechten.
Portfolio (60)
Frankrijk, Auxerre
... kalkrijke gebieden en schistachtige bodems. De druiven worden geoogst van percelen met een mooie rijpheid. De druivensoorten worden apart geoogst en gevinifieerd. Advies van de wijnmaker Te serveren op 18°C Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domein: Vignerons d'Alignan Neffies Appellatie: Languedoc Druivensoort: Carignan Grenache Syrah Cultuur: Verantwoorde teelt Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint Cannat
... er 2 verschillende vinificatiemethoden gebruikt. Sommige druiven worden gefermenteerd met een lange maceratie bij gecontroleerde temperatuur, om de meeste smaken, kleur en tannines te extraheren. Een ander deel wordt gevinifieerd bij een lagere temperatuur voor een lichtere extractie en om de frisheid en puurheid van het fruit te behouden. De wijnen worden vervolgens enkele maanden apart in tank gerijpt. Een houtlagering vindt plaats voor de uiteindelijke assemblage en botteling."}...
Portfolio (46)