Frankrijk, Paris
...De artichauts buononaturale worden gekweekt, vers verwerkt en geconserveerd in hoogwaardige biologische olijfolie volgens biologische normen. Dit voedingsrijke product is klaar om te worden genoten als een elegante aperitief of als hapje tijdens happy hours (of aperitifs op Italiaanse wijze), maar kan ook gemakkelijk en creatief worden gecombineerd met andere ingrediënten voor smakelijke maaltijden. Ze worden gepresenteerd in recyclebare glazen potten. Netto gewicht: 120g...
Portfolio (200)
Frankrijk, Feurs
...Largement utilisés par l’industrie alimentaire, les caramels colorants sont des additifs solubles dans l’eau obtenus par l’action contrôlée de la chaleur sur des sucres alimentaires en présence ou non de composés chimiques promoteurs de caramélisation... Het caramel kleurstof bestaat in poeder-, vloeibare vorm en op een breed kleurenspectrum. Mogelijke toepassingen : AROMATISCHE EXTRACTEN & KOFFIE EXTRACTEN DRANKEN, APÉRITIFS OP BASIS VAN WIJN & BIEREN FRISDRANKEN VLEESWAREN & SPECIALE BROODEN AZIJN & SAUCES DIERENVOEDSEL...
Portfolio (6)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
Sinds juli 2017 bedenkt en bereidt CLAC, de Lokale Ambachtelijke en Creatieve Conserverie, biologische conserven met lokale ingrediënten van een vijftiental partnerboerderijen en -bedrijven uit de Auvergne. In overeenstemming met onze 3 pijlers, de BIO, de LOKAAL en het ARTISANAT, werken we met verse ingrediënten, geplukt op volle rijpheid om u smakelijke en 100% originele recepten aan te bieden.
Portfolio (37)
Frankrijk, Saint Laurent du var
HET BEDRIJF IS OPGERICHT IN 2020 MET HET DOEL EEN GEZONDERE ALTERNATIEF TE BIEDEN VOOR TRADITIONELE AARDAPPELEN FRITES. VANDAAG WILLEN WE U ONZE GAMME VAN PANISSES VOORSTELLEN! TE BEGINNEN MET DE HUUR VAN EEN KLEINE RUIMTE IN EEN KEUKEN, IS HET BEDRIJF IN STAAT GEWEEST OM TE GROEIEN EN CONTINU ZIJN PRODUCT IN DE ZUIDEN VAN FRANKRIJK UIT TE BREIDEN TOT 70 KLANTEN, VAN DE BROUWERIJ TOT DE STERRERE...
Portfolio (6)
Frankrijk, La Teste-De-Buch
« Esprit Apéritifs Basilic » is een aromatische drank op basis van wijn en verse basilicum, een recept dat van generatie op generatie is doorgegeven door de familie van Olivier PARET, specialist in oenologie en maker van aperitieven. Deze traditie vindt zijn oorsprong in het hart van de vulkanen van de Auvergne. Als kind keek hij toe hoe zijn grootmoeder deze drank bereidde, die unieke eigenschapp...
Portfolio (2)
Assortiment van ambachtelijke biologische en niet-biologische aperitieven op basis van wijn en bloemenmaceratie. De witte met een maceratie van linde- en vlierbloesem. De rode met bosvruchten en engelwortelbloemen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play