Italië, Salerno
...We selecteren alleen de beste vers gevangen ansjovis, de meest geschikte om volgens de traditionele ambacht te worden verwerkt, waaraan de rijping onder zout de meest authentieke smaak van Cetara geeft.
Portfolio (8)
Italië, MILANO
... restaurants en voedingswinkels. Met een lange houdbaarheid tot 29/01/29, is deze tonijn een betrouwbaar en veelzijdig product, geschikt voor een breed scala aan recepten. Perfect voor wie van de mediterrane keuken houdt, is het een essentieel ingrediënt voor wie de smaak van de zee in de eigen keuken wil brengen. Gemakkelijk te gebruiken en direct klaar voor gebruik, is het de ideale keuze voor wie kwaliteit en gemak zoekt. VERVALDATUM 31/12/2028 verpakking van 12, verpakkingen 90 = 1 pallet minimale bestelling 5 pallets...
Portfolio (229)
Frankrijk, Malataverne
...De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige vis- en zout smaak aan bijdragen. Ansjovis in olijfolie wordt bijna als een kruidenmiddel gebruikt, om een unieke en heerlijke smaak aan elk recept toe te voegen waarin het voorkomt. **Combineer ansjovis in olijfolie met andere smaken** Voordat...
Portfolio (188)
Spanje, Cox (alicante)
Aceitunas El Cortijo is een familiebedrijf dat in 2010 is opgericht en zich richt op de wereld van de olijf. Onze belangrijkste focus ligt op de verkoop van onze olijven en ingelegde producten. We bieden een breed scala aan producten (tussen de 40 en 50 producten), waarvan 10-15 exclusief zijn. We bieden de hoogste kwaliteit en de beste service op de markt, met volledig exclusieve producten die je...
Portfolio (45)
Spanje, Sevilla
...Tripack is het innovatieve en handige formaat om te voldoen aan de consumptiebehoefte van onze klanten en ons aan te passen aan speciale viermomenten. In dit formaat behouden we de ambachtelijke behandeling met grote, kwaliteitsvolle en handmatig bewerkte stukken. Een smaak waarin ansjovis, boquerones en uitstekende olijven perfect met elkaar verweven zijn, wat resulteert in een product van uitzonderlijke kwaliteit. Het bestaat uit ansjovis, boquerones en olijven gevuld met paprika. Gekruid met azijn, olijfolie, andere oliën en zout.
Portfolio (3)
Spanje, Santoña (cantabria)
...Besparingspakket van 12 filets van heerlijke ansjovis uit de Cantabrische Zee in olijfolie. Gemaakt volgens de traditionele methode, rijp, schoon en perfect op smaak. Bij voorkeur te consumeren voor 1 jaar na de productiedatum. Semiconserve, bewaren tussen +5ºC en +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden om...
Portfolio (10)
Turkije, Izmir
...Zalm eiwit (20%), maïs, rijst, ansjovismeel (5%), zalmolie, maïsgluten, gedroogde wei, gedroogde suikerbietenpulp, verwerkte lignocellulose, erwtvezel, appelvezel, johannesbrood, smaak, brouwgist, vitamines en mineralen, prebiotica (chitosan oligosaccharide), taurine, antioxidanten...
Portfolio (9)
Spanje, Granada
...Kleur: Zeer lichtgeel met groene reflecties, schoon en glanzend Geur: Neus met intense aroma's van rijp wit fruit, citrusvruchten (grapefruit). Tropische fruitnoten (mango) springen eruit met een serieuzere ondertoon van perzikschil. Smaak: Vrolijke en elegante aanzet in de mond, vol frisheid, goede structuur, aangenaam, breed en persistent. Aanbevolen serveertemperatuur: 8℃ Aangeraden...
Portfolio (5)
...Zonnebloemolie, gecombineerd met azijn en zout, versterkt de smaak. Een van de meest klassieke maar geliefde smaken van zeevruchten is ansjovis, die in gemarineerde vorm op uw tafels verschijnt met zijn unieke smaak.
Portfolio (5)
Italië, Gessate - Milano
... verhalen die de avonturen van ambachtslieden of ondernemers vieren die, met opoffering en toewijding, erin slagen zich te onderscheiden op het uitgestrekte Spaanse grondgebied. "Een Reis door Smaak en Authenticiteit..." Van gastronomische lekkernijen zoals de ansjovis uit de Cantabrische Zee tot meesterwerken voor vleesliefhebbers met selecties van inheemse Spaanse en Portugese vleeswaren, tot de...
Portfolio (1)
Frankrijk, Paris
... een licht bittere smaak. Neutraal, niet-toxisch, oplosbaar in water. De waterige oplossing is neutraal. De oplosbaarheid van calciumformiaat is weinig veranderd met de stijging van de temperatuur, 16g/100g water bij 0°C en 18,4g/100g water bij 100°C. Specifieke zwaartekracht: 2,023 (20 ℃), schijnbare dichtheid 900-1000g/L. Ontbindingstemperatuur bij verhitting > 400 ℃.
Portfolio (9)
Spanje, Murcia
...In september vangen en selecteren we onze beste kwaliteit sardines. Gestoomd en met de hand verpakt in rijke olijfolie, plaatst dit proces de natuurlijke smaak en textuur van de sardine op de voorgrond. Optie 1: 20/25 Optie 2: 30/40...
Portfolio (178)
Italië, Marciano Della Chiana
... op te warmen voordat je het over de pasta giet. Perfect om elke soort pasta mee te kruiden, in het bijzonder de traditionele Pici, eventueel met toevoeging van paddenstoelen en worst of kappertjes en ansjovis of Gerijpte Guanciale.
Portfolio (10)
Italië, Acicastello
...Wij bieden vis in olie aan zoals tonijn, alalunga tonijn, ansjovis en makreel, op smaak gebracht met extra vergine olijfolie uit Sicilië. De vis is gevangen in de Middellandse Zee en de Ionische Zee, en wordt traditioneel verwerkt zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen of andere stoffen. Daarnaast biedt het bedrijf tonijnpaté en alalunga tonijn aan. Zeer interessante prijzen.
Portfolio (10)
Spanje, Aguilar De La Frontera-Córdoba
...De range van pitloze olijven van Oliva Clan bestaat uit 6 variëteiten, waarvan vier zijn gearomatiseerd (ansjovis, pizza, chocolade, aardbei) en twee met de traditionele smaken van groene en zwarte olijf. De belangrijkste aantrekkingskracht ligt, naast de smaak van de producten, in de verpakking: een vacuümverpakte blik, eenvoudig te openen en met een veiligheidsgarantie voor de kleinsten, die...
Portfolio (4)
Frankrijk, Levallois Perret
...Basilicum wordt gebruikt als kruid om meer smaak en frisheid aan uw gerechten te geven, en de ideeën om het te gebruiken zijn eindeloos. Gebruik van basilicum in de keuken: Zijn citroenachtige geur is heerlijk wanneer het wordt gecombineerd met pasta. Het past goed bij vis zoals rode poon, ansjovis en schelpdieren. Het verrijkt zowel rood als wit vlees zoals kip en rundvlees... Basilicum geeft...
Portfolio (28)
...Snelle condiment met de authentieke smaak van broccoletti, gekenmerkt door het onmiskenbare aroma van ansjovis, ideaal voor het bereiden van hoofdgerechten of voor het garneren van voorgerechten en aperitieven. Netto Gewicht 190 g...
Portfolio (10)
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
...Manzanilla Olijven van Handelsklasse Extra met pittige Ansjoviscème De koningin onder de tafelolijven, de Manzanilla, vormt de basis voor deze delicatessespecialiteit. Alleen de meest verfijnde steenfruit van de hoogste handelsklasse wordt gevuld met een fijn pittige ansjovispaste en bereikt zo deze ongeëvenaarde smaak. Eetadvies: Licht gekoeld genieten! Voor liefhebbers van de zeesmaak. EAN: 4260394013543 Gewicht netto: 1.400 g Afgevuld gewicht: 600 g Verpakking: 6 Aantal dozen per laag: 15 Aantal lagen op pallet: 4 Aantal artikelen op pallet: 360...
Estland, Tallinn
... hand gesneden, wat het mogelijk maakt om de vis zorgvuldiger te verwerken, waardoor de natuurlijke structuur, het vet- en vochtgehalte, de voedingswaarde en mineralen behouden blijven. Dankzij dit behoudt het de beste smaak en voedings eigenschappen. Ons bedrijf in cijfers sinds 2004 100+ producten 12M blikken productiviteit 30 exportlanden 15 medailles op tentoonstellingen...
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...
Frankrijk, Marseille
... selecteren gerenommeerde merken vanwege hun smaak en kwaliteit in hun land van herkomst. Wij bieden aan: - conserven van vis in blik of pot: tonijn, sardines, ansjovis, sprat ... - specialiteiten in pot of bakje: salade mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, anti-pasti - sauzen, specerijen, harissa - olijfolie - olijven - bottarga uit Griekenland - amandelmelk (verschillende varianten) - jam, honing en smeersels - halwa...
Spanje, Laredo
Meer dan 50 jaar het ambachtelijk bereiden van onze ansjovisfilets in olie heeft ons de ervaring gegeven om een ongeëvenaard product te creëren. Als we hieraan toevoegen dat we onze filets uitsluitend maken met ansjovis uit de Cantabrische Zee, kunnen we een aanwezigheid, textuur en smaak garanderen die alleen REZUMAR S.A. u kan bieden.
Italië, Genova
... in de presentatie, speelt met kleuren en smaken, terwijl het altijd het intrinsieke smaak van de gebruikte grondstoffen respecteert. QUARTIERE MADDALENA - Het restaurant Au Café in Genua ligt op een strategische locatie in de Ligurische hoofdstad, halverwege tussen het Belvedere Montaldo, het Aquarium en de beroemde Via Garibaldi. RICCO E VARIO - Het menu biedt vleesgerechten, zoals de smakelijke...
Frankrijk, St Jean
... bezitten patenten voor verpakking en roosteren: een vacuümverpakking voor een betere conservering en een kookproces dat het mogelijk maakt om de zaden in een continue oven te koken in plaats van ze te frituren, voor een authentiekere smaak en om alle voedingskwaliteiten van deze vruchten te behouden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play