Duitsland, Lüdenscheid
...Gebruik: Inleggen in olie, pesto, hummus, aioli, tapas, als vervanging voor teentjes knoflook Gebruik nu ons "California Knoflookgranulaat" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Wij bieden onze producten ook graag aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Mortier en vijzel van olijfhout, diameter van, ambachtelijk vervaardigd, om uw aïoli te maken, specerijen, knoflook en kruiden te malen. Onmisbaar in elke goede keuken, de mortier van olijfhout. Ambachtelijk vervaardigd gereedschap, dit object is natuurlijk, niet gelakt. 15 modellen van 7 cm diameter tot 30 cm. Van 1500€ tot 150,00€...
Portfolio (198)
Frankrijk, Sète
...1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn. Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker. Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Portfolio (42)
Spanje, Reus ( Tarragona )
Bij Technieken voor het Maken van Sauzen hebben we een uitdaging: met natuurlijke en hoogwaardige producten de beste sauzen, vinaigrettes en dressings produceren, om bij te dragen aan het genot van de dagelijkse maaltijden van al onze consumenten. We produceren eigen merken (Olivera d'Atenea en Bio d'Atenea), evenals merken voor derden. We hebben uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van nieuwe...
Portfolio (10)
Frankrijk, Malataverne
... heel goed bij de droogste rosé's. Wat betreft het hoofdgerecht, de lichtere rosé's met een lichte kleur passen perfect bij pittige gerechten en exotische keuken zoals couscous, curry's, aioli en gekruide Aziatische specialiteiten. Sterkere rosé's met meer karakter worden genuttigd bij een hoofdgerecht. Ze passen gemakkelijk bij sauzen (vooral tomatensaus) en de Zuid-Europese keuken. Ratatouille, aubergines à la parmigiana, lasagne, pizza's en lamsstoofschotels worden er alleen maar beter van! Wijn koning van de barbecues.
Portfolio (188)
Frankrijk, Marseille
...Ail au pesto 2,9 kg antipasti van gegrilde groenten regio PACA Marseille Frankrijk De aioli met pesto is ideaal om uw gerechten te begeleiden. Ingrediënten: Ail (55%), zonnebloemolie, basilicum, cashew, walnoten, grana padano DOP (melk, zout, stremsel, lysozym ei), aardappelzetmeel, azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie. Antioxidant ascorbinezuur E300. Zuurgraadregulator citroenzuur E330...
Portfolio (145)
Griekenland, Thessaloniki
Deli Cargo Dressings is een smakenlaboratorium waar we mayonaise, verschillende sauzen op basis van mayonaise en andere dips produceren die uw eten naar een hoger niveau tillen! Elk product is met liefde gemaakt! De keuze van de materialen die we gebruiken is met de grootste zorg gedaan! We hebben verschillende soorten eieren en zonnebloemolie geprobeerd om de gewenste resultaten te behalen! Onze ...
Portfolio (8)
Spanje, Murcia
...Ideaal om te combineren met frietjes. Heerlijke bravasaus met een intense pittige smaak. Bij de productie worden natuurlijke producten gebruikt, zonder toevoegingen, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Gemaakt met aioli en specerijen. Gewicht: 0,140 gr...
Portfolio (178)
België, Boortmeerbeek
Anda Sauces... Dankzij de natuurlijke grondstoffen, de verse ingrediënten en groenten garandeert Anda u een constante, eerlijke kwaliteit. Ons assortiment sauzen : Aïoli, americaine chef, andalouse, barbecue, béarnaise, brazil, brazil halal, calabria, california, chickenburger, chili, cocktail, cocktail halal, curry, curry ketchup, frites saus, hamburger saus, hot pita, mayonaise chef, mosterd, parisienne, pepersaus, pickels, pili pili, pita, provençale, riche, salad dressing, samuraï, super tartare, sweet dressing, tartare maison, texan, thaïlandaise, tomato ketchup, vinaigrette.
Frankrijk, Aiguilhe
... bereidingen op basis van Frans vlees, lam (zwarte Velay-race), kalf uit Velay en Forez, fin gras van Mézenc, Varkensvlees uit Haute-Loire. Kalfshoofd, varkenspoot, maouche lozérienne, Auvergne-stoofpot, kip in pot, kalfsblanquette. Lijn van traditionele Franse sauzen, gribichesaus, meurettesaus, ravigotesaus, groene saus, madeira-saus, diablesaus, aioli. Lijn van kruidenpestos, berenknoflookpesto, brandnetelpesto. Sosse, jus, product uit Frankrijk, traditionele Franse keuken gekookt door een chef. Op maat gemaakte productie.
... pruimen, konijn met pruimen, en vulling voor bouchées à la reine. We produceren ook alle koude sauzen: mayonaise, tartaar, andalouse, samourai, rijke saus, béarnaise, cocktail, hollandaise, Amerikaanse saus, pepersaus, andalouse, Braziliaanse saus, pitta saus, barbecue saus, aioli, ketchup, mosterd, enzovoort, evenals warme sauzen: jachtsaus, Chinese saus, Ardenner sauzen, Algerijnse sauzen...
Frankrijk, St Christol Les Ales
...Sinds 1936 in de dienst van de Gastronomie, is Coudène, vandaag de dag, de Europese leider in "de Brandade de morue" en heeft het zich weten te diversifiëren met de creatie van een assortiment van Zuid-Franse specialiteiten: brandade de morue, Parmentier, tapenade, auberginekaviaar, vissoep, rouille, aioli... en al zijn nieuwe smeersels.
... wekken. De pasta bereiden ze als geen ander en ze maken heerlijke huisgemaakte sauzen - de ruime variëteit springt in het oog. Authentieke dunne pizza's uit de houtoven ontbreken niet. Zwarte rijst met aioli en Iberische presa met mosterd zijn aantrekkelijke lokale alternatieven. Het culinaire aanbod van restaurant Bocafina wordt aangevuld met huisgemaakte desserts en een opmerkelijke selectie nationale wijnen. Ze hebben een dagmenu en het is ook een goede plek om de dag te beginnen met heerlijke ontbijten. Ga je dit missen?
Spanje, Alicante
... specialiteiten van Murcia, de culinaire specialiteiten van Andalusië, de culinaire specialiteiten van Galicië, de culinaire specialiteiten van La Rioja, de culinaire specialiteiten van Navarra, de culinaire specialiteiten van Asturië. Een ander sterk punt is dat we de belangrijkste Spaanse voedingsmerken distribueren, zoals Cuetara, Casa Taradella, Gallo, Cola Cao, Nocilla, Pascual, Vichy Catalan, Aquarius, Chufi, Artiach, Avecrean, Gallina Blanca, Conserves Calvo, Isabel visconserven, Chovi sauzen zoals salsa brava en aioli. We bieden ook een selectie tomatensauzen van de merken Orlando, Apis, Solis, Hida.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play