Na 30 jaar ervaring is Pansystem opgericht door Ilardo Salvatore en Massimiliano, gespecialiseerd in complete leveringen voor bakkerijen, patisserieën en pizzerias. Verkoop van nieuwe en gebruikte apparatuur van de beste merken. Revisies en renovaties en gecertificeerde normen voor machines voor bakkerijen en patisserieën. Dag- en nachtservice. Als de storingen niet dezelfde dag kunnen worden gere...
Wij bieden grootkeukentechniek en bakkerijmachines aan. In onze winkel vindt u een grote selectie van verschillende machines en hulpaccessoires voor de voedingsindustrie. Of het nu gaat om mengmachines of deegrollers, hier is er voor iedereen het juiste apparaat. De producten kenmerken zich door hoge kwaliteit, eenvoudige en snelle reiniging. Alle verdere informatie en interessante gegevens zijn t...
Italië, Valeggio Sul Mincio
De goede Tortellino is een pastafabriek die in 2012 is opgericht. We maken tortellini met verschillende vullingen, maar ook veel meer, zoals Fesca-eiernoedels, crêpes, diverse gastronomie en zelfs mosterd en jam.
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een niche...
Italië, Bra
Italië, Marcon
... Adriatische Zee. Vakkundig bereid, zullen de gerechten zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verwennen, waardoor u de mogelijkheid heeft om aangename lunches en diners door te brengen in elegant ingerichte ruimtes, bediend door vriendelijk en behulpzaam personeel. De pizzeria met een houtoven bakt tal van specialiteiten, strikt gevuld met lokale biologische producten. De geur van het deeg en de brede samenstelling van verse en geselecteerde ingrediënten zijn in staat om zelfs de meest veeleisende smaken te veroveren.
Italië, Serradifalco
WAAROM DE AMARO VAN DE TERRE DEL FALCO? De liefde en de smaak van de traditie van HANDGEMAAKTE LIQUORE, handgetrokken deeg, de smaak van tijdloze echtheid, het genot van eenvoud. De Amaro van de Terre del Falco is een product dat absoluut niet mag ontbreken in onze huizen... op onze tafels. DE SICILIAANSE TRADITIE De Amaro van de Terre del Falco is niet alleen een mix van de symbolische...
Turkije, Bursa
... modellen van 6 kg tot 300 kg deeg, inclusief verschillende oplossingen die geschikt zijn voor vele sectoren zoals: huishoudelijk, ambachtelijke laboratoria, pizzeria's, bakkerijen en de industrie. Dankzij ons planningsteam, dat altijd gericht is op de toekomst en innovatie, zijn we voortdurend toegewijd aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen; dit kan de combinatie tussen kwaliteit en design verbeteren, altijd in perfecte balans tussen betrouwbaarheid en duurzaamheid, waarin esthetiek functionaliteit wordt.
Italië, Diano D'alba
...Ultrasoon snijsystemen kunnen werken op ronde, vierkante, rechthoekige of continue producten. De hoge snijkwaliteit, hygiëne en hoge flexibiliteit zijn de fundamentele kenmerken. In de specifieke sector van bakkerijproducten heeft de samenwerking met gespecialiseerde bedrijven in het proces geleid tot de realisatie van complete installaties voor cupcakes en soortgelijke producten, die van het deeg tot de uiteindelijke verpakking gaan, inclusief de automatisering van alle tussenliggende fasen.
Frankrijk, Aix En Provence
Sinds zijn oprichting put Roy René zijn recepten uit de puurste tradities van de Provençaalse snoepjes en lekkernijen. Calissons, Nougats, Snoepjes… Van het blonde calisson-deeg, edel en genereus, tot de knapperige zwarte nougat in fijne stukjes, Roy René verheft de ingrediënten, smaken en geuren, voor puristen en fijnproevers van alle leeftijden. Al deze zoete noten zijn het resultaat van een lange erfenis, doorgegeven door mannen en vrouwen die elke dag, met respect, de gebaren van weleer herhalen, en zo het plezier van goed gemaakte dingen in stand houden.
Italië, Milano
Op slechts enkele minuten van het centrum van Milaan, is het restaurant La Piadina Felice gezellig en biedt het een breed scala aan Piadine! Het deeg wordt ter plaatse uitgerold en gebakken, met grote snelheid en gevuld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, vers en heerlijk. Het deeg is met de hand gemaakt, met de mogelijkheid om de volkoren, meergranen en Kamut versie te kiezen. Een uitstekende alternatieve lunchpauze voor wie in de buurt van het centrum van Milaan werkt! Ook Beschikbaar: Volkoren Deeg, Met De Hand Gemaakt!
... kermisexploitanten behoren tot het klantenportfolio van het bedrijf. Het productassortiment is breed en omvat onder andere: • Wafelinstallaties • Grills & braadpannen • Snacks & tussendoortjes (curryworstsnijders, friteuses, sausdispensers) • Fun Food (chocoladefonteinen, popcorn) • Dranken • Koeling & ijs • Warmhouden (warmtelampen, soepketels) • Koken & braden (pannen, inductie, rijstkokers) • Ovens • Pizza, pasta & deeg (deegverwerking, pizzaovens, pastamachines) • Keuken & buffet (toasters, keukenhulpen)...
Spanje, Cabrera De Mar
...ketens van banketbakkerijen en broodbakkerijen, grote bedrijven in de voedingssector en distributeurs van brood voor de selectieve horeca, onder anderen. De productielijnen van Viñas belasten het deeg niet en behandelen het zonder het te ontgassen of te extruderen. Deze eigenschap van onze apparatuur stelt ons in staat om producten van superieure kwaliteit te verkrijgen, "gelijk aan handgemaakt". Wij beschikken over een testlaboratorium van 400 m2 met al het benodigde materiaal zodat de R&D-afdeling producttests kan uitvoeren met onze klanten.
... met een grote verscheidenheid aan producten: van taarten tot gebak en desserts, van koekjes tot kant-en-klaar beslag voor taarten, een deeg dat al klaar is om in een paar minuten heerlijke zoetigheden te bakken.
Italië, Campodarsego
... bijdragen aan het aanvullen en verrijken van de aanbiedingen van elke operator. De zorg en het onderzoek naar grondstoffen leiden tot het creëren van deeg dat aan alle eisen van de consumenten voldoet. De redenen om een samenwerking met SERRIS ITALIA aan te gaan zijn werkelijk talrijk, waarvan enkele kunnen worden samengevat in de volgende punten: uitstekende productkwaliteit, eenvoudige en...
Duitsland, Bühl
...De FALA GmbH behoort tot de toonaangevende aanbieders van gisten en bakproducten voor ambachtelijke en industriële bakkerijen in Duitsland. De kerncompetenties van FALA zijn de ontwikkeling, productie en verkoop van gisten, bakmiddelen, bakproducten en bakmixen voor de vervaardiging van brood, broodjes en fijne bakwaren. Daarnaast bieden we een breed scala aan vullingen en toppings, evenals massa's en deeg. De FALA GmbH biedt ook vloeibare gistinstallaties aan.
Tsjechië, Brno
... Skvarilova. In de jaren tachtig organiseerde zij cursussen gericht op een gezonde levensstijl en koken. Ing. Eliska Skvarilova ontwikkelde Hraska tot een heerlijke beslagmix voor een snelle en gezondere coating zonder het gebruik van eieren. Hraska maakt ook een gezonde verdikking van soepen, sauzen, jus en goulash mogelijk. Hraska functioneert als een uitstekende bindmiddel in deeg en burgers en...
Italië, Acerra
... uitstek in de huizen van de hele wereld te brengen. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze filosofie wordt gewaardeerd en gedeeld door al onze medewerkers en klanten. Het speciale deeg, met geduld laten rijzen, wordt vervolgens met de hand uitgerold en verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ons doel is om authentieke en heerlijke producten aan te bieden...
Verenigd Koninkrijk, Southport
Bij Dougheee doen we het zware werk voor jou! Heb je ooit geprobeerd je eigen deeg te maken en gefaald? Nou, bij Dougheee bieden we wat wij beschouwen als het meest smaakvolle, lichte en veelzijdige deeg dat je vandaag de dag op de markt kunt kopen! Laat staan onze geheime methoden die ons in staat stellen de verteerbaarheid van ons deeg te maximaliseren, waardoor de problemen na de maaltijd tot het verleden behoren! Hebben we al vermeld dat we geen kosten rekenen voor landelijke levering? Bestel gewoon in onze winkel en wacht tot het bij je deur verschijnt!
Turkije, Selçuklu/konya
Makinakon.com is een e-commerce initiatief dat zich richt op het betrouwbaar aanbieden van producten die voldoen aan de behoeften van de gebruiker, met uitgebreide en unieke inhoud. In onze groep van kneedmachines hebben we 24 verschillende producten met 3 verschillende modellen en 8 verschillende capaciteitsopties. De Deeg Kneedmachine, Rauwe Gehakt Kneedmachine, Boter en Saucijs Kneedmachine...
Duitsland, Rietberg
De WP Kemper GmbH ontwikkelt en produceert machines en installaties voor het maken en verwerken van deeg. Het productportfolio van WP Kemper omvat onder andere: -Kneden (spiraalkneders) -Heftippers -Donutinstallaties -Vetbakmachines -Bolletjesinstallaties -Broodinstallaties...
Spanje, Pontevedra
... - Frituurdeeg voor empanadillas - Criolla-deeg voor empanadillas - Sorrentino's met ham en mozzarella - Gnocchi van semolina en aardappel - Kip- en spinazie-ravioli - Vlees- en spinazie-ravioli - Ravioli met vier kazen. Wij distribueren door heel Europa en garanderen te allen tijde de koudeketen. Onze klanten zijn zowel detailhandelaren als groothandelaren, nationaal en internationaal.
Turkije, Konya
... bedrijf, dat altijd klantgericht werkt, blijft zorgvuldig werken in elke fase van de productie en heeft als doel een leidend bedrijf te worden. Draaiende Kar Broodoven, Elektrische Draaiende Kar Broodoven, Automatische Spiraalmixer. Elektrische Steenoven met Meerdere Niveaus, Mini Convectieoven, Deeg Snij- en Weegmachine, Tussentijdse Rustmachine. Planeetmixer, Deegkneder, Conische Rolmachines, Lange Vormgevingsmachine, Broodsnijmachine, Meelzeefmachines, Airconditioning, Palletwagen.
België, Marquain
... kan worden uitgevoerd als kiosk, binnenwinkel (winkelcentrum) of buiten (drukke straat), produceert, voor het publiek, heerlijke zoete wafels (Luikse wafels, Waffines, Wapitis en Brusselse wafels) en smakelijke hartige wafels (LunchWaf) waarvan het deeg, op smaak gebracht met Provençaalse kruiden, gevuld is met een scala aan zorgvuldig geselecteerde en gedoseerde ingrediënten.
Italië, Thiene
Producent van machines voor de voedingsindustrie. Specifiek produceert ons bedrijf vulmachines (kleine, middelgrote en grote productie) die geschikt zijn voor elk type deeg (koekdeeg, luchtig koekdeeg, zacht deeg, glutenvrij deeg, deeg met amandelen of welke andere ingrediënten dan ook).
Portfolio (1)
...Wij zijn al meer dan 40 jaar een betrouwbare leverancier en partner van de horeca, van bedrijfskeukens, de gespecialiseerde handel, evenals van importeurs en groothandelaars gevestigd in Hamburg. Diepvriesproducten zijn onze business. Ons assortiment omvat de productgroepen vlees, wild, wildgevogelte, gevogelte, gevogelte-specialiteiten, vis/zeevruchten, convenience, aardappelproducten, deeg- en bakwaren, fruit en groenten, evenals oliën/vetten, rookwaren en eiproducten.
Turkije, Istanbul
... dominantie op het gebied van productvariëteit met kleurrijke suikerwerken, tientallen soorten lokum, chocolade waar je moeite mee hebt om te kiezen, klassieke zoetigheden, speciale marsepeinen, deeg- en melkzoetigheden, jam gemaakt van verse vruchten, en chocolade en snoep voor speciale gelegenheden zoals geboorten, doopfeesten, huwelijken, nieuwjaar en feestdagen. Şekerci Cafer Erol beschouwt zijn...
Frankrijk, Yvre L Eveque
Ambachtelijke molenaar. Producent van 100% Franse tarwemeel. Producent van bakmeel. Bakmeel voor bakkers. Meel met een rode label voor traditioneel Frans brood. Producent van patisserie meel. Tarwemeel voor de productie van bladerdeeg en gerezen deeg. Tarwemeel voor de productie van Viennoiserie brood. Meel voor brood rijk aan granen. Producent van biologische meel. Meel voor traditionele baguettes. Meel voor traditionele baguettes verrijkt met zonnebloempitten. Meel afkomstig van CRC tarwe.
Verenigd Koninkrijk, West Malling
...Amano komt van de Italiaanse uitdrukking 'met de hand' en verwijst naar de manier waarop we elk gerecht benaderen. Met ambachtelijke producten die vers uit Italië worden gehaald, bevatten onze menu's klassieke Italiaanse specialiteiten, waaronder antipasti, gelato en pizza's gemaakt met het bekroonde deeg van chef-kok Fabio Moschini.
... extra duurzaamheid tegen stoten. Voor onze toostbakken hebben we opties voor een gladde of geribbelde oppervlakte. Onze hamburgerbrood- en sandwichbroodbakken kunnen verschillende producties ondersteunen. Met de modellen die we hebben ontwikkeld, kunnen we kleine, middelgrote of grote hamburgerbroden of sandwichbroden produceren, en dankzij het aantal ogen kunnen we in één keer 15 tot 24 broden bakken. Onze pizzabakken zijn ontworpen met de juiste hoogte voor pizzaranden, waardoor een homogene garing van het deeg mogelijk is.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play