Bulgarije, Sevlievo
...Bourgondische slakken Beschikbare verpakkingen: 12 stuks verpakking 60 stuks verpakking Grondstoffen: Vlees van slakken Helix Aspersa Maxima, slakkenhuizen Helix Aspersa Maxima, Boter (86% vet), ui, knoflook, specerijen, witte wijn Bewaren: – 18 ° C Bereidingswijze: klaar voor directe consumptie. Verwarm in een voorverwarmde oven op 180 ° C gedurende 8/10 minuten. Serveer warm.
Portfolio (6)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Boterachtige vulling met knoflook en peterselie. Ideaal om je slakken te vullen, het is ook perfect als maître d'hôtel-boter voor je gegrilde gerechten en plancha. Gewicht: 5x250g...
Portfolio (184)
Griekenland, Heraklion
Verwerking en behandeling van slakken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play