No results

Er zijn geen resultaten gevonden
"soppressa (vleeswaren)"

Producten voor "vleeswaren"
Gespleten Band en Snijdelen, Koud Gewalst
Roestvrij staal met service Aan het begin staat de coil. Als eerste bewerkingsstap vindt meestal het lengtesplitsen van roestvrij staal koudband plaa...
Koudzaag - VMS 350 PV, VMS 370 PV - Klassiekers in elke werkplaats die nauwkeurige metaalzaagsneden vereist
Eenvoudige bediening, robuust ontwerp en nauwkeurige sneden maken de metaalzaagmachines van de VMS-serie een betrouwbare partner in de werkplaats en f...
Geëxtrudeerde Onderdelen - Heet Geëxtrudeerde en Koud Geëxtrudeerde Onderdelen
Modulus Metal heeft een ISO-gecertificeerde leveranciersbasis en onze partnerleveranciers hebben jarenlang ervaring in de productie van automotive, lu...
Cirkelzaagmachine - DY 315 Semi-automatische Cirkelzaagmachine
-RPM-selectie voor verschillende materialen met de 2-snelhedenmotor -45° rechts naar 45° links zaagpositionering, nauwkeurig snijden in twee richtinge...
Snijblok
De ciabatta van 300 g is een van de meest iconische broden bij OKIN. Het is een brood met een sterk rustiek karakter, met een krokante korst en een ui...
Waterstraalsnijden - Precisie waterstraalsnijden van staalprofielen en uitsnijden
Waterstraalsnijden biedt veel voordelen ten opzichte van andere snijtechnologieën. Tot de belangrijkste voordelen van de methode behoren de mogelijkhe...
Koudopslagprofielen
Koudopslagprofielen...
Alle soorten vleeswaren
Extra, Iberisch en Bellota...
VOEDSELINTERCALAIRES - Bescherming voor voedselplakken, vis, vlees, vleeswaren..
Glad tussenblad, waarmee fijn gesneden voedsel kan worden gescheiden om te voorkomen dat de plakken aan elkaar plakken. Gegarandeerd voedselcontact.
Koudwalserij coldrive mv
De Coldrive MV is een koudwalslijn met een enkele verticale trekcapstan voor de productie van gladde en geribbelde draden van Ø 4 tot Ø 12 mm. Deze k...
PUR Paneel 100 - Snijlengte L = 2100 mm, Breedte 1000 mm - Koude Opslagruimte
PUR-paneel 100 - Snijlengte L = 2100 mm, Breedte 1000 mm...
Gerijpte prosciutto - Parmaham, de KONING van de vleeswaren.
Prosciutto gemaakt van de dijen van varkens uit de Food Valley, natuurlijk gerijpt in de heuvels. Minimale rijping van 12 maanden, tot 24 maanden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play