Duitsland, Wasserburg Am Inn
... en opgeloste caseïnefractie. Door neutralisatie van zuurcaseïne met alkalische oplossingen, gevolgd door extrusie, wordt caseïnaat geproduceerd. Kenmerken en voordelen: - Geschikt voor een breed scala aan toepassingen - Warmtebestendig - Sterke emulgerende eigenschappen - Zeer goede oplosbaarheid - Verbetering van textuur - Voedzaam hoogwaardige eiwitten - Oplosbaar bij gebruik van alkalische oplossing - Zuurcaseïne is bruikbaar voor de productie van caseïnaat...
Portfolio (10)
Caseïne is een natuurlijk eiwit en de belangrijkste component van melk. We maken in principe onderscheid tussen technisch zuurcaseïne en eetbaar caseïne. Om caseïne te winnen, wordt rauwe melk ontroomd om magere melk te verkrijgen. Door toevoeging van zuur of stremsel scheidt caseïne (melkeiwit) zich van de wei en wordt vervolgens gewassen, gedroogd en gemalen. Op deze manier verkrijgt men het...
Oekraïne, Lutsk
Oekraïne, Kremenets
Oekraïne, Nova Ushytsia
Oekraïne, Новомиколаївка, Новомиколаївський Район, Запорізька Обл
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play