Frankrijk, Montelimar
... Nougat, ontworpen voor degenen die de voorkeur geven aan producten uit de biologische landbouw. Onze Nougat au chocolat en onze Petits nougats vangen perfect de balans tussen traditie en innovatie, terwijl de Nougat tendre een ongeëvenaarde zachte textuur biedt. Liefhebbers van authenticiteit zullen worden verleid door onze ambachtelijke Nougat en onze ambachtelijke Calissons, die de ziel van ons...
Portfolio (154)
Frankrijk, Crestet
De nougaterie TOLLERON, gelegen in het mooie dorp CRESTET in de Vaucluse, is gespecialiseerd in de vervaardiging van zachte nougats volgens een eeuwenoude ambacht. Wij maken onze nougats op ambachtelijke wijze, met de hand, en bieden u een breed scala aan heerlijke nougats. We besteden bijzondere aandacht aan de selectie van de ingrediënten. Wij bieden een ruime keuze aan smakelijke nougats...
Portfolio (18)
Italië, Torino
Sperandri is zeker een van de meest gewaardeerde ambachtelijke chocolaterieën in de stad Turijn. Gespecialiseerd in de productie van extrusie gianduiotto, handgesneden klassieke cremino en zachte nougat, gemaakt met uitsluitend Piemonte IGP hazelnoten. Naast de klassiekers van de Turijnse chocoladetraditie, omvatten de vele aanbiedingen voor het publiek handbeschilderde paaseieren, een ruime...
Portfolio (97)
Spanje, Benlloch-Castellón
... op traditionele wijze gemaakt; met natuurlijke producten zoals de marcona-amandel uit de Plana Alta, de beste, en de rozemarijnhoning uit de Valenciaanse gemeenschap, wat elk product zijn unieke smaak geeft, die met veel moeite en toewijding wordt bereikt. Onze specialiteiten zijn onder andere: harde en zachte nougat, chocolade, guirlache. Drie smaken nougat, harde amandel.
Spanje, Castuera
Familiebedrijf gevestigd in Castuera (Extremadura). Sinds zijn oorsprong heeft het zich gericht op de productie van twee producten met een grote traditie in de regio: de nougat (Turrones Rey) en de olie (Aceite Sierra Serena). Turrones Rey Het bedrijf beschikt over productielijnen voor harde nougat, een andere voor zachte nougat en een andere voor de overige nougats, evenals een sectie voor...
Portfolio (7)
Spanje, Malagón
Dulymaz is een Spaans bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de productie en verkoop van marsepein, snoep, nougat en producten voor de zoetwaren-, banketbakkerij- en ijssector. In het ambachtelijke segment bieden we een breed en select assortiment van hoogwaardige banketproducten, zodat professionals in de sector deze naar eigen smaak en stijl kunnen afwerken. Daarnaast beschikken we over de cer...
Spanje, TOBARRA - ALBACETE
Frankrijk, Vallon Pont D'arc
Spanje, Jijona (alicante)
Ambachtelijke productie van ijs en nougat, met meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Wij bieden producten van de hoogste kwaliteit aan. Een gevestigde en bekende merk.
Turrones met Oorsprongsbenaming Jijona...
Spanje, Jijona-Alicante
Turrones Picó is een familiebedrijf met een solide en lange geschiedenis in de productie van turrón en zoetigheden. Het is gevestigd in Jijona, een plaats waar de grootste wereldproductie van turrón geconcentreerd is en waar men het typische kerstgebak het beste weet te maken. Momenteel heeft het bedrijf uit Jijona al de derde generatie in leidinggevende posities en is het aanwezig in meer dan 15...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play