Spanje, Alcora
...De Bianchetto truffelsaus is een gourmetmix gemaakt van Bianchetto-truffels, gecombineerd met selecte ingrediënten zoals champignons, olijfolie en soms room of kaas. Deze saus staat bekend om zijn romige textuur en intense smaak, die het onmiskenbare aroma en de delicate smaak van witte truffels benadrukt. Deze saus is perfect voor wie een vleugje luxe en verfijning aan hun maaltijden wil toevoegen, en optimaal wil profiteren van de unieke smaak van Bianchetto-truffels.
Portfolio (23)
Italië, Firenze
...De Delizia al Tartufo Bianco Pregiato en porcini is een van de meest verfijnde en exclusieve producten. Ideaal voor aperitieven en hoogwaardige vleesgerechten, gaat het goed samen met uitstekende witte wijnen. Gewild in veel keukens van het hoogste niveau. Verfijnd en in balans, rechtstreeks van de beste chefs ter wereld.
Portfolio (9)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), zonnebloemolie, groene olijven, witte truffel 1% (Tuber magnatum Pico), zout, aroma, ascorbinezuur: E300. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als smaakmaker voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...Semoule van durumtarwe, Eieren 30%, Rode bietpoeder, Barolo DOCG-wijn 2%. Kan sporen van weekdieren bevatten. Voor ongeveer 3/4 personen. 6/7 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Afgieten en op smaak brengen. Wij raden een truffelsaus (witte of zwarte), vlees- of groentesaus aan. Een rode wijn (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) of een witte wijn (Roero Arneis, Gavi di Gavi) uit dezelfde regio vormt een perfecte combinatie. Ean13:3701511702359 Referentie:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfolio (133)
Verenigd Koninkrijk, London
... premium producten. Er zijn meer dan 1000 variëteiten van miso. De witte of lichte miso (ook wel zoete miso genoemd) is lichtbeige tot geel van kleur. Het heeft de neiging om lichter en zoeter van smaak te zijn met een kortere fermentatietijd. Het is gemaakt met minder sojabooninhoud en meer granen, zoals witte rijst. Rode of donkere miso varieert in kleur van lichtbruin tot bijna zwart. Het wordt...
Portfolio (4)
Italië, Venafro
ITALIADAMANGIARE is een bedrijf dat seizoensgebonden witte en zwarte truffels, witte truffelsaus en zwarte truffel, truffelflakes, gemalen zwarte truffel en witte truffelolie produceert. Daarnaast distribueren we extra vierge olijfolie.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play