Italië, Castellamare
Italië, Radicofani
...Het is een kaas geproduceerd met schapenmelk bij een temperatuur van ongeveer 30/32°C. Met dit type verwerking wordt een pecorino met een witte pasta verkregen, die een beetje schilferig is en een droge, delicate smaak heeft. De productie is voorzien in twee formaten: één in een schaalvorm met een gewicht van ongeveer 1,450 kg, en de andere met een rechte rand met een gewicht van ongeveer 1,900 kg. Voor de commercialisatie wordt de korst behandeld met een zwarte plasticoat. De rijping duurt ongeveer 60/70 dagen.
Portfolio (48)
Italië, Dorgali
...De pecorino Iriai onderscheidt zich door zijn onmiskenbare gladde zwarte korst, een waar symbool van uniciteit in de wereld van kazen. Van binnen onthult de compacte witte pasta een intense geur en een smaak die varieert van aangenaam zoet wanneer hij jong is, tot aangenaam pittig naarmate hij rijpt. Deze overgang in smaak wordt versterkt door het gebruik van lammerennet, wat de kaas een...
Portfolio (10)
Italië, MONTAIONE
...een product dat zich onderscheidt door zijn kwaliteit en verfijning. Het bedrijf houdt zich bezig met de verwerking, commercialisering en distributie van gedroogde paddenstoelen en truffels. Wij bieden in elk seizoen geselecteerde, geurige en perfecte verse truffels aan. Het assortiment wordt aangevuld met truffel- en paddenstoelen sauzen en patés, aromatische oliën, pecorino met truffel...
Populaire landen voor deze zoekterm