Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Duitsland, München
Verse pasta-manufacuur voor pasta van lokale oergranen zoals de Oberkulmer Rotkorn spelt en de emmer volkoren. In onze manufacuur produceren we ook verse pasta van Kamut, tarwe en andere graansoorten. Het is voor ons belangrijk om de diversiteit van grondstoffen te benutten en daarbij onze focus op regionale producten en producenten te leggen. Vooral ons meel komt uit de enige nog werkende molen...
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Ceglie Messapica
... orecchiette, een waar juweel van het bedrijf, heeft iedereen veroverd, verkregen met geavanceerde productietechnieken in overeenstemming met de oudste traditie. Fusilli, cavatelli en volkoren orecchiette van semola, verheven door een eenvoudige tomatensaus of vlees- of andere sauzen, zullen uw smaakpapillen verwennen. De kroonjuweel van de meest gevarieerde productie en een absolute nieuwigheid op de markt is de Pasta alla Malvasia, verkregen door het kneden van semola van harde tarwe en inheemse malvasia-druivenwijn, zonder enige toevoeging van water.
Portfolio (1)
Italië, Benevento
... merk Rosiello®, met de lijn Pasta Rosiello® Formati Speciali en tenslotte de gewilde volkoren verse pasta in het brede assortiment van koelkastpasta. Bedrijfskiezen die zijn overwogen voor een dominantie op de schappen van de Italiaanse en buitenlandse markt.
Slovenië, Miren
Ons bedrijf produceert hoogwaardige verse en droge pasta, met harde tarwegries, volkoren spelt, geroosterd tarwe, volkoren griesmeel en boekweit. In ons productieproces gebruiken we geen eieren, conserveermiddelen of additieven van welke aard dan ook; onze pasta kan worden geconsumeerd door mensen met een ei-allergie, vegetariërs of door iedereen die een gezonde en evenwichtige levensstijl volgt...
Polen, Lublin
...waaronder volkoren roggebrood en havermoutbrood, • mineraalwater, frisdranken en niet-koolzuurhoudende dranken, • zuivelproducten, waaronder natuurlijke yoghurt, kwark, eieren, melk en ghee, • grutten, pasta, meel, suiker en gist. Het bedrijf garandeert verse producten en een efficiënte orderverwerking. De goederen worden geleverd met een voertuig dat is uitgerust met een speciale koelinstallatie...
...Elaboratie van ambachtelijke verse pasta's met 100% Andalusische grondstoffen, zonder conserveermiddelen of additieven, gevulde pasta's, spaghetti, gnocchi, cannelloni, lasagne, pizzabodems, empanada-deeg, gepersonaliseerde pasta's, creatieve pasta's, biologische pasta's, volkoren pasta's, speltpasta's, pasta's voor vegetariërs, pasta's voor veganisten........... Verzending door het hele land. Onze producten zijn volledig vervaardigd uit Andalusische grondstoffen, wat de kwaliteit en versheid garandeert.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play