Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Italië, Fidenza
...Supramonte is een pecorino kaas met een minimale rijping van 60 dagen. De smaak is licht zout en de textuur wordt kruimelig naarmate het rijpt.
Portfolio (54)
Italië, Dorgali
... smaak zich aangenaam delicaat wanneer hij jong is, evoluerend naar een meer uitgesproken en rijke smaak naarmate hij rijpt. Deze pecorino is een klassieke tafelkaas, perfect om te genieten met brood, verse groenten of gekookte aardappelen, en het wordt een heerlijke toevoeging wanneer het geraspt over gerechten wordt. De Pecorino Riserva del Pastore is een authentieke en verfijnde smaakervaring die de traditie en excellentie van onze zuivelproductie weerspiegelt.
Portfolio (10)
Italië, Barberino Di Mugello
...PECORINO TOSCANO, PECORINO VEROUWEN IN HOOI EN STRAW IN DE GROTTEN FRESH PECORINO SCODELLATO PECORINO VEROUWEN IN HOUTEN VAT MET DRUIVENMARKE PECORINO ONDER ASH VOLLEDIGE REEKS VAN PECORINO EN GEMENGDE KOEMELK IN DE CATALOGUS OPGENOMEN...
Portfolio (7)
...We selecteren de beste verse melk, afkomstig van boerderijen met inheemse Siciliaanse rassen, en zorgen voor elk detail van het productieproces om een breed scala aan kazen te produceren, waaronder de zogenaamde historische kazen zoals de Pecorino Siciliano Dop en Piacentinu Ennese Dop, die wijdverspreid zijn op de nationale en Europese markt. Ons belangrijkste doel is om onze klanten, zowel Italiaans als buitenlands, te bedienen. We hebben 20 verschillende smaken.
Bijpassende producten
Famyfood Kazen - Primo Sale
Famyfood Kazen - Primo Sale
Portfolio (1)
Italië, Acquaviva Picena
...De dry sauzen worden bereid zonder gebruik van het fornuis. De eenvoudige en snelle bereiding maakt ze uniek in kosten en kwaliteit. Ze zijn geschikt voor alle kooktoepassingen, zoals kruiden, sauzen, vullingen, toppings en deeg met andere ingrediënten. Bereiding: Meng 100 g van het dry mengsel met 200/300 g water, afhankelijk van de gewenste consistentie, en voeg 10 g verse pecorino toe. Stabiel in de oven, bij het afkoelen en invriezen.
Portfolio (3)
Frankrijk, Marseille
... Italiaanse sauzen: Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP-specialiteiten met gecertificeerde Italiaanse producenten. Meerdere formaten en verpakkingen: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveringen van verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk. Meerdere leveringen per week. Biologische Italiaanse producten. IFS broker en Eco-certificering. Groothandel in Italiaanse producten alleen voor professionals: groothandelaars, distributeurs, restaurateurs, delicatessenwinkels, industrieën, GMS.
Portfolio (9)
Italië, Sant'ilario D'enza
... ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de commerciële en collectieve horeca, catering, kaasgroothandels en in het algemeen distributeurs van verse voedingsmiddelen. We zijn leveranciers van de belangrijkste Europese voedingsmiddelenindustrieën en de grootste ketens van de Grote Distributie, onder private label. We controleren de gehele keten van Parmigiano Reggiano, van de melkverzameling...
Italië, Gambasca
... geselecteerd. Daaronder vallen de Parmigiano Reggiano, de Grana Padano, de Pecorino Romano, de Mozzarella di Bufala Campana, de Burrata, de Gorgonzola en nog veel meer. Onze kennis van de markten en ons vermogen om de behoeften van de klanten te identificeren en te interpreteren stelt ons in staat om de klant te adviseren, waardoor hij kan groeien en knowhow kan opdoen over de producten, de...
België, Mol
...Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), Engelse (Cheddar). Naast kazen, bieden ze Boter, Room, Yoghurt, Fruityoghurt, Platte Kaas en Fruitkaas, Desserts, Rijstpap, Karnemelk, Smeerkaas, maar ook Kruidenboter, Verse Room, Culinaire Room, Choco, Choco Light, Chocomousse, Pudding uit verschillende merken (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
Italië, Monsummano Terme
... klanttevredenheid van 360 graden. De kwaliteit van ons product en het serviceniveau naar de klant maken ons uniek in het Italiaanse voedingsdistributielandschap. Naast verse en superverse producten distribueren we ook droge voedingsmiddelen, koffie, typische wijnen uit Toscane, prosecco's uit Veneto en vele andere referenties.
Italië, MONTAIONE
...een product dat zich onderscheidt door zijn kwaliteit en verfijning. Het bedrijf houdt zich bezig met de verwerking, commercialisering en distributie van gedroogde paddenstoelen en truffels. Wij bieden in elk seizoen geselecteerde, geurige en perfecte verse truffels aan. Het assortiment wordt aangevuld met truffel- en paddenstoelen sauzen en patés, aromatische oliën, pecorino met truffel...
Populaire landen voor deze zoekterm