Litouwen, Kaunas
... noodzakelijk zijn voor de goede werking van het spijsverteringsstelsel, evenals vitamine E en eiwitten die essentieel zijn voor het lichaam. Tijdens het koken behoudt de pasta zijn voedingswaarde, de waardevolle kwaliteiten van graan, en geeft het een speciale smaak aan voedsel. Voedingswaarde: 100 g Energie waarde: 1494 kJ / 357 kcal Vetten waarvan verzadigde vetzuren: 1,1 g 0,5 g Koolhydraten waarvan suikers: 76,0 g <0,3 g Eiwitten: 11,0 g Zout: 0,5 g*...
Portfolio (23)
Bulgarije, Plovdiv
...Verbetermiddel voor spaghetti, macaroni, vermicelli, noedels, pasta. Dit product maakt het mogelijk om pasta en noedels te produceren van "niet-durum tarwemeel". Het verbetermiddel staat het gebruik toe van - gewone tarwemeel, rijst en maïs of gemengd meel. De pasta en noedels zijn van dezelfde kwaliteit als traditionele pasta gemaakt van durumtarwemeel. De prijs van het eindproduct daalt meer...
Frankrijk, Dijon
...Deze pasta's zijn 100% ambachtelijk! Inderdaad, alle ingrediënten zijn vers. De eieren komen van vrije-uitloopkippen, en de bloem komt rechtstreeks van de molen van de abdij. Om deze ambachtelijke pasta te maken, breken de monniken van de Elzasser abdij tussen de 800 en 1000 eieren per dag, met de hand!
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, London
... meel van de hoogste, eerste en tweede klasse. Groep B: gemaakt van zacht glazig tarwe meel van de hoogste en eerste klasse. Groep C: gemaakt van tarwe bakmeel van de hoogste en eerste klasse. Harde tarwevariëteiten hebben een hoger glutengehalte en een lager zetmeelgehalte dan zachte. Pasta gemaakt van deze soorten heeft een lagere glycemische index. De gaarheidsgraad van pasta kan variëren afhankelijk van het type en lokale tradities. #pasta #spaghetti #macaroni #vermicelli #meel...
Portfolio (7)
Duitsland, Kronach
...Onze Huisgemaakte Groentebouillon Zonder Toevoegingen Zonder Vetten. Vegan Groentebouillon Kruidensamenstelling Bereiding: als soep ca. 16g = ca. 1EL in 1 liter kokend water roeren, kort aan de kook laten komen en genieten, of verfijnen met toevoeging van groenten, pasta, eieren, rijst, griesmeel, of vermicelli. Ook als universele kruidenmix te gebruiken voor het op smaak brengen van fijne...
Portfolio (1)
België, Schoten
ltoni pasta is een 100% gegarandeerd natuurlijk product zonder toevoeging van hulpstoffen of bewaarmiddelen. Om tot een homogene massa met de juiste viscositeit te komen worden de verse ingrediënten vakkundig gemengd en geperst. Dit kan enkel bekomen worden met de eiwitten van verse eieren en het griesmeel van harde tarwe van de hoogste kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er tijdens het koken een ruime schuimkraag ontstaat, wat de kwaliteitspasta van Altoni typeert.
Griekenland, Kozani
De traditionele pasta's van Voio "Pelka" worden bereid en verpakt in onze werkplaats in Pelikano, Kozani, een bergdorp in de provincie Voio. Onze ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit, zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveermiddelen, en 100% van Griekse oorsprong. Probeer onze tarwe-trachana, handgemaakt met onze eigen granen en schapenmelk van de boeren uit ons dorp. Ook hebben we e...