...Gelatine (afgeleid van het Latijn: gelatus, wat "stijf" of "bevroren" betekent) is een doorzichtige, kleurloze, geurloze en smaakloze voedselingrediënt, afgeleid van collageen dat afkomstig is van dierlijke lichaamsdelen. Het is bros wanneer het droog is en kleverig wanneer het vochtig is. Het wordt vaak gebruikt als een gelvormend middel in voedsel, medicijnen, drug- en vitaminecapsules...
... te voegen aan taarten en gebak.
4. Vries-dooi stabiliteit en retrogradatie van bevroren en flessenvoedsel te bieden.
5. Smaakencapsulatie mogelijk te maken, waardoor voedsel smaken langer behouden blijven.
6. Synerese te beheersen en de dikte van yoghurt en room te verbeteren.
7. De mondgevoel van een breed scala aan verse en ingeblikte voedingsmiddelen te verbeteren.
Uiterlijk: Vrij stromend crème-wit poeder...
... zoetigheden (shotglas desserts, roomtaarten, meerportie taarten, zoete keuze van de bakker, ontdooien en serveren).
Wij gebruiken alleen verse groenten die elke dag worden geleverd. Wij hechten veel waarde aan het handmatig dichtknijpen van onze varkenspasteien en we hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd voor het produceren van het allerbeste voedsel.
... creëren en stimuleren innovatie in hoogwaardige deklagen voor kant-en-klare maaltijden, eiwitten en verse/bevroren producten, evenals flexibele verpakkingen voor snoep, zuivel, bakkerij en huisdiervoeding. We staan bekend om onze technische expertise, brede productkennis en uitgebreide reeks oplossingen, en werken vaak samen met klanten om nieuwe, op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die...
... productgroepen zijn varkensvlees, rundvlees, vlees en zeevruchten. Als handelsmaatschappij in voedsel koopt Arvy Meats Ltd bevroren producten wereldwijd in en distribueert deze in meer dan 100 landen over de hele wereld. We zijn voornamelijk actief in Europa, Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. We leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende...