... La Vera (Cáceres), gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout, knoflook en oregano.
Gewicht: 0,400 Kg
Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC.
Productieproces: Macereren, marineren, inworstelen, drogen en rijpen.
Ingrediënten: Iberische Bellota varkenswang, D.O. paprikapoeder uit La Vera, gemarineerd met natuurlijke specerijen, zout.
Gewicht: 0,400 Kg...
... voor het snijden in het product dat moet worden ontveld. Dit leidt tot een optimaal ontvelresultaat met een restschil van minder dan één procent (temperatuurafhankelijk) voor varkenswang of gebruik met een opwaartse drukapparaat (roller) in plaats van de snijroller.
Voordelen
Twee werkprocedures in één machine verhogen de productdoorvoer
Bijna geen handmatige nabewerking meer nodig, zelfs niet...
...INGREDIËNTEN: Varkenswang, snuit, vlees en huid, melkproteïne, zout, specerijen, suiker, stabilisator E451, antioxidant (ascorbinezuur). Natuurlijke varkensdarm. Kan sporen van soja en ei bevatten.
... appellatie. De persistentie in de mond is lang en onthult een perfect gebalanceerde afdronk.
GERECHTEN EN WIJN
Serveer op een temperatuur van ongeveer 16°C bij bloedworst met aardappelpuree, een varkenswang in rode wijn of een gebakken konijn met uien.
Regio: Beaujolais
Druivensoort: Gamay Noir
Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat...
...Bevroren Varkenswang
Bevroren Varkenswang. Ons belangrijkste doel is om onze klanten tevreden te stellen en een langdurige zakelijke relatie te onderhouden. Ook worden onze Bevroren Varkens speciaal handmatig geslacht volgens Islamitische (HALAL) en internationale eisen. We houden ons strikt aan alle vereisten voor humane behandeling en slacht van dieren, inclusief snijprecisie. We leveren FOB...
Le Coustelous is trots om u zijn gastronomische producten uit het Zuidwesten aan te bieden, met bijzondere aandacht voor de beroemde cassoulet van Castelnaudary.
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met lokale producenten om u het beste te bieden. Wij exporteren onze producten naar Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, naar delicatessenwinkels, wijnha...
In het begin was de activiteit seizoensgebonden, in overeenstemming met de Paas- en Kerstfeesten, en met een voornamelijk lokale markt. Er werden verse en hoogwaardige vleessoorten gebruikt, waarbij de salami met enorme vakmanschap en aandacht werd verpakt, met de beste specerijen, de beste darmen en met de grootste zorg werd gedroogd, zodat de smaak, aroma's en de authenticiteit altijd beschermd ...
... rillaux
* Grillons, Nantes spek
* Gekookte rib
De feestelijke recepten:
* Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes.
* Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen
Winterassortiment:
* Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...