Spanje, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. is een agrovoedingsbedrijf dat zijn activiteiten begon in 1986, als vervolg op een integraal project dat de hele keten omvat, van de productie van varkensvlees, slachthuis, snijzaal, tot de verwerking van de producten. De filosofie waarmee dit project is gestart, kwam voort uit vier partners met het idee om toegevoegde waarde te genereren aan de varkensproductie en tegel...
Portfolio (34)
Italië, MILANO
...De Prosciutto Toscano DOP wordt alleen geproduceerd van geselecteerde verse Italiaanse hammen. Het wordt herkend aan de typische "v"-snede van de huid, de licht zoute smaak en de externe peperkorrel. De plakken zijn van intense rode kleur, droog en mager. Weinig geselecteerde ingrediënten: varkensham, zout, peper en knoflook. KG.2,280 NETTO GEWICHT PER KG EURO 10,90 VERPAKKING VAN 4 STUKS MINIMALE BESTELLING 50 VERPAKKINGEN VAN 4 STUKS VERVALDATUM 30/09/2025...
Portfolio (229)
...Het zwarte varkensham, met een diepe rode kleur en intense smaak, doet denken aan de geur van het bos en heeft een diepe zoetheid die voortkomt uit het type veeteelt en de voeding in de open lucht. Ook de verwerking, volledig ambachtelijk, gebeurt met respect voor onze Emilian tradities.
Portfolio (10)
...PROSCIUTTO COTTO PERTÜS – VOOR IEDEREEN – SUIKERVRIJ Prosciutto cotto MEC van hoge kwaliteit zonder suikers Grondstof: Vers M.E.C. ham geselecteerd Ingrediënten: Vers varkensham zonder schenkels van kg 9,50/10, bijgesneden en ontdaan van overtollig vet, zonder polyfosfaten, suikers, melkderivaten, gluten en glutamaat: zout, plantaardige vezels, aroma's en specerijen, antioxidant E 316...
Portfolio (4)
Frankrijk, La Fouillade
...Al onze varkens zijn gecertificeerd in de Biologische Landbouw. Ze worden gevoed met gecertificeerde AB-granen van onze boerderij. Onze varkensham is verpakt in een glazen pot van 180g of 350g. Garantie zonder lactose en zonder nitrietzouten. Houdbaarheidsdatum: minimaal 1 jaar.
Portfolio (11)
Spanje, Murcia
Wij geloven in de kwaliteit van producten die in Spanje zijn gemaakt, daarom willen we ze delen met de rest van de wereld. Asturiërs zijn trots op hun geitenkaas, Valencianen op hun paella, Riojanen op hun wijn, maar heel Spanje verheugt zich wanneer onze producten en recepten verder gaan dan onze grenzen. Als Spanjaarden zijn we trots op onze gastronomie en de verscheidenheid aan producten die in...
Portfolio (178)
Spanje, Alcobendas
Bij DOMPAL hebben we de beste selectie van hammen en vleeswaren, Iberische vlees, exclusieve kazen, AOVE, wijnen en de meest verfijnde groenten- en zeeconserven. Elk van onze producten is het resultaat van een zorgvuldige selectie om de beste service aan onze klanten te bieden. Vanuit de droog- en verwerkingsfabriek in Jabugo (Huelva) en ons hoofdkantoor in Alcobendas (Madrid) bereiken we alle hoe...
Portfolio (10)
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd ...
Portfolio (40)
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Spanje, Guijuelo
Het bedrijf Black Pork Sociedad Limitada is gespecialiseerd in de export van 100% Bellota Iberico Ham, zowel in hele hammen als in gesneden plakjes. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuele doos van 100 gram Prijs: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanje) Houdbaarheid: 12 maanden na productiedatum 40 eenheden per doos (elke doos heeft een gemiddeld gewicht van 6,55 kilo) Minimale bestel...
Portfolio (2)
Spanje, Zaragoza
Jamones Villarroya, een familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in de productie van gedroogde ham. We drogen ham in onze natuurlijke droogruimtes in Cuarte de Huerva. Gespecialiseerd in ontbeende ham, serranoham, en varkensham. We werken zowel met distributeurs als met gespecialiseerde winkels in heel Spanje. Export van ham.
Frankrijk, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour hebben als belangrijkste activiteit de verwerking en rijping van Bayonne-ham en uitzonderlijke Zwarte Varkensham. Door hoogwaardige grondstoffen te gebruiken en zich te laten inspireren door traditionele Baskische en Bigourdaanse methoden, garanderen de Salaisons de L’Adour de hoge kwaliteit en het prestige van hun producten. In samenwerking met lokale boeren en een erkende snijwerkplaats hebben de Salaisons de l'Adour het voordeel dat ze biologische Bayonne-ham kunnen aanbieden, een natuurlijk product waarvan de productie respectvol is voor ons milieu.
Spanje, Valencia
Online winkel gespecialiseerd in Iberische varkensham. We hebben ook andere gerelateerde producten zoals vleeswaren, chorizo, kazen, wijn, zoutwaren, conserven en delicatessen. Onze winkel is gespecialiseerd in het aanbieden van uitsluitend kwaliteitsproducten om aan de wensen van de klanten te voldoen, met een focus op klanten voornamelijk buiten Spanje. Daarnaast bieden we de nodige tools voor...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play