• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • uitbenen van vlees

Resultaten voor

Uitbenen van vlees - Import export

  1. ROVOM

    Italië

    Het bedrijf ROVOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pekelinstallaties, installaties en apparatuur voor het uitbenen van vlees, werktafels voor de vleesindustrie, Pekelinstallaties, en railssystemen voor verlading in slachthuizen. Het is gevestigd in Basilicanova-Montechiarugolo, Italië.

  2. ABCTEST GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf ABCTEST GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedeshydrateerd vlees, installaties en apparatuur voor behandeling van vlees en verpakte producten, installaties en apparatuur voor het uitbenen van vlees, en biologisch vlees. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

  3. CONTINENTAL DESOSS

    Frankrijk

    CONTINENTAL DESOSS is een bedrijf gevestigd in Bourg-en-Bresse, in het departement Ain. Het bedrijf levert diensten op het gebied van het slachten, uitsnijden, uitbenen, reinigen en verpakken van alle soorten vlees: rundvlees, varkensvlees, gevogelte, ...Ons snij- en verpakkingsatelier zorgt voor precisiewerk om kwaliteitsvlees te garanderen. Ons vlees wordt door heel Frankrijk verscheept en we exporteren onze producten ook door heel Europa. Voor meer informatie over onze diensten, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of telefoon. We zullen u graag zo snel mogelijk antwoorden.

  4. MECO

    België

    Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering of stukverkoop. Het spreekt voor zich dat we bij dit proces zo goed mogelijk uw wensen respecteren. Zodat u zich helemaal kan vinden in zowel het snijgewicht, de snit, de verpakking, het assortiment als de bewerking. Panklare gerechten: van aperobrochette tot zigeurschnitzels. Gehaktafdeling : van bouletten, vleesbroden tot diverse hamburgers, worsten… Koude schotels: gedresseerde salads… Warme keuken: stoofvlees, vol-au-vent, … Ook Halal, vegetarisch en visproducten.