Tunesië, Tunis
...Méchouia is een typisch Tunesische salade. Bestaat uit tomaten en pepers, gegrild en gehakt na het koken, met specerijen en knoflook, deze Tunesische specialiteit wordt geserveerd met verkruimelde tonijn of hele tonijn, olijven en hardgekookte eieren. Categorieën: Voedingsmiddelen Conserven Salade Méchouia...
Portfolio (130)
Turkije, Izmir
...zeevruchten en groenten. OliveOilsLand® wordt gemaakt via een gepatenteerd proces van het mengen van 100% natuurlijke biologische smaken met een van onze mild-middelsterkte ultra-premium Extra-Virgin Olijfoliën. In tegenstelling tot veel typische merken uit de winkel die kunstmatig gearomatiseerde, met koolzaadolie doordrenkte olijfolie gebruiken, gebruikt OliveOilsLand® alleen pure 100% natuurlijke...
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...MayoVegana is de veganistische alternatief voor traditionele mayonaise. Het wordt gemaakt zonder ei en zonder zuivel en is glutenvrij. Het is een saus met een lichte textuur en een milde smaak, met een subtiele hint van mosterd, wat deze saus tot een product met een uitzonderlijke smaak maakt. Het is perfect om te combineren met elk type gerecht zoals salades, pasta, groenten en de typische Russische salade. VEGAN · GLUTENVRIJ...
Portfolio (10)
... groenten. Palamidas worden gemaakt via een gepatenteerd proces van het mengen van 100% natuurlijke biologische smaken met een van onze mild-middelsterkte ultra-premium Extra-Virgin Olijfoliën. In tegenstelling tot veel typische merken uit de winkel die kunstmatig gearomatiseerde, met koolzaadolie doordrenkte olijfolie gebruiken, gebruikt Palamidas alleen pure 100% natuurlijke biologische smaken...
Portfolio (10)
Martinique, Rivière-Pilote
...Deze azijn met krachtige aroma's en de typische zuurheid van ananas is ideaal om te genieten van kipfilets of kalkoenflügel, of om een exotische salade of fruitsalade op smaak te brengen en te versterken. U kunt het ook gebruiken op vis en het mengen met uw plat of bruisend water om uzelf te verfrissen.
Portfolio (31)
Italië, Noci
... gebracht met extra vierge olijfolie of vergezeld van salade, cherrytomaatjes, brood of delicate gerechten zoals gerookte zalm, of gebruikt kan worden om pizza's of gourmet voorgerechten te vullen. Ook uitstekend in combinatie met een goed glas wijn.
Portfolio (10)
... gerechten, zorgvuldig bereid door de chef. De smaken van de traditionele keuken en de eenvoudige maar elegante omgeving maken van La Piccola Trattoria een van de meest gewaardeerde restaurants in Padova. Enkele voorbeelden: Krokante Mazzancolle met een salade van puntarelle, sinaasappels en poeder van Muggine bottarga, Fregula sarda met visragù en Sardijnse artisjok, Brasato al Cannonau met artisjoktaart en saffraanrijst uit San Gavino. Huisgemaakte desserts en brood. Wijnkaart met een honderdtal etiketten van gerenommeerde Sardijnse wijnen. Elke maand zijn er themanachten.