Turkije, Istanbul
...Deze graad vertoont een goede combinatie van stijfheid, taaiheid, mechanische dempingscapaciteit met slijtage- en schuurweerstand en kan gemakkelijk worden gelast. HMWPE 500 is een veelzijdige polyethyleengraad die voornamelijk in de voedingsindustrie (vlees- en visverwerking) wordt gebruikt, maar ook in allerlei mechanische, chemische en elektrische toepassingen.
Portfolio (5)
...{"KIRMIZI ET KESİMHANE VE SOĞUTMA TESİSİ":"ROOD VLEES SLAAGHUIS EN KOELFACILITEIT","BALIK İŞLEME VE SOĞUTMA TESİSİ":"VISVERWERKING EN KOELFACILITEIT","MUZ DEPOLAMA VE SARARTMA TESİSİ":"BANAANOPSLAG EN RIJPEN FACILITEIT","SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ İŞLEME VE SOĞUTMA TESİSİ":"MELK EN MELKPRODUCTEN VERWERKING EN KOELFACILITEIT","MEYVE İŞLEME VE SOĞUTMA TESİSİ":"FRUITVERWERKING EN KOELFACILITEIT","SEBZE...
Portfolio (2)
Turkije, Aydin
Een visverwerkingsfabriek voor het aanbieden van duurzame waterproducten (zeebrasem, zeebaars, forel, makreel, garnalen, enz.) als menselijke voeding, die de toekomstige eiwitbron voor de mensheid zal zijn. Zeevis, visverwerking.
Turkije, Afyonkarahisar/dinar
Als ULUTURHAN BALIKÇILIK streven we er sinds onze oprichting naar om voedselveiligheid en klanttevredenheid voorop te stellen, met als doel voortdurende verbetering en het overtreffen van de Europese normen in onze productie. Door kwaliteit in elke fase van onze productie, van onze boerderijen tot onze verwerkingsfaciliteiten, centraal te stellen, behoren we tot de toonaangevende bedrijven in onze...
In 1958 werd Nesim SAÇAN Visserij opgericht; het heeft vis en zeevruchten geëxporteerd naar Italië, Frankrijk, Spanje en het Midden-Oosten. In 1993 heeft het zijn activiteiten voortgezet als Nesa Zeevruchten, met de export van cultuur- en zeeproducten naar het Midden-Oosten. In 2017 hebben we een moderne faciliteit gebouwd met een capaciteit van 3150 ton (800 ton diepvries + 2350 ton vers) die vol...
Turkije, Canakkale
Sinds 1928 produceren we vis. We produceren sardines in blik, evenals ansjovis en gezouten vis.
Turkije, Kayseri
We zijn op zoek naar een partner voor onze bestaande forellenboerderij productiefaciliteit.
Agromey is een van de grootste en meest succesvolle vertegenwoordigers van de aquacultuursector door een succesvolle integratie van viskweek, visverwerking en verpakkingsfaciliteiten en de productie van visvoer. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 24.000 ton zeebaars en dorade is Agromey een van de grootste producenten en exporteurs in Turkije. Onze producten worden verpakt als natuurlijk...
Een andere onderneming die de basis van ons bedrijf vormt, is in 1990 opgericht als een familiebedrijf in het district Beyşehir in Konya. In de loop der tijd is er vanwege de logistieke en andere voordelen een fabriek opgericht in de provincie Aydın. Momenteel worden er met 35 werknemers zeebaars, makreel, zalm, ansjovis en forel verwerkt, en worden er kant-en-klare bevroren producten geproduceerd...
Turkije, Eskisehir
BEVROREN ZEEVRUCHTEN - IJSBAANDIENSTEN - VOEDSELVERWERKING - VERPAKKING...
Turkije, aydin
... volledig binnen de Europese normen. Onze derde boerderij in Bozdogan-Kemer werd opgericht in 1999. Nu heeft BAGCI BALIK een totale productiecapaciteit van 3000 ton per jaar. Naast investeringen in viskweek en visverwerking produceert BAGCI BALIK ook energie, visvoer en organische meststoffen.
Turkije, Istanbul
Onze bedrijfsstructuur bestaat uit import- en exportactiviteiten. Onze partners in de viskweek en onze partners in de visverwerking zijn gevestigd in verschillende delen van Turkije. Momenteel hebben we samenwerkingen met kweekfaciliteiten en verwerkingsfabrieken in Noorwegen, Egypte, Kroatië, Canada, de VS, Argentinië, Brazilië, Chili en Ecuador. Black Sea Food blijft zich inspannen om nieuwe...
Turkije, Izmir
Turkije, Alsancak-Izmir

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play