...Hoogwaardige olijfolieuitdeEgeïscheregio.
Verpakt zonder menselijke aanraking, bevat geen additieven. Gemaakt van de heerlijke olijven uitdeEgeïsche Zee.
...Deze flessen bevatten #organicoliveoil verkregen uit hoogwaardige #olijven die zijn geteeld op de vruchtbare gronden van de #EgeïscheRegio. Ze worden vroeg geoogst en op traditionele wijze geperst, methoden die al sinds de oudheid worden gebruikt. De cultuur van #olijfolieproductie speelt een belangrijke rol in het leven van de mensen uitderegio waar deze fles is geproduceerd, en deze...
...“Olgunca” is een gloednieuwe smaak uitde Golf van Edremit…
Deze regio is omringd door de Ida-bergen, die de olijfbomen beschermen tegen schadelijke winden als een natuurlijke windbreker.
De vochtige, koele Aegeïsche zeebries die uit het Noorden van deEgeïsche Zee waait, bedekt de olijfbomen met een beschermende mist.
Deolijfolie die wordt verkregen uitde rijpe olijvenoogst in deze regio na...
...Onze kookzonnebloemoliën zijn eerste kwaliteit oliën die binnen Trakya Birlik zijn geproduceerd uit onze zorgvuldig geteelde olijven in deEgeïscheregio.
...Riccolivo Olijfoliën komen uitde Edremit – Ayvalık regio, gelegen aan de voet van de Kaz Bergen in deEgeïscheregio, een van de gebieden ter wereld met de hoogste zuurstofniveaus.
Olijven worden van de bomen geplukt voor Riccolivo olijfolie en zo snel mogelijk naar de koude persfaciliteiten vervoerd om geperst te worden. Hierdoor hebben Riccolivo Olijfoliën zeer lage zuurgehaltes. Ze worden geclassificeerd als 100% Natuurlijke Extra Vergine Olijfolie met een zuurgehalte van 0,3 – 0,8%.
Beschikbaar in glazen flessen van 500ml, 750ml en 2L blik, en in BULK.
... bewijs dat deze olijfolie geen toevoegingen bevat.
• Dit speciale product uit onze serie Natuurlijke Koude Persing heeft een zachte en heerlijke smaak; het wordt verkregen uit rijpe olijven die in oktober en november worden geoogst van de meest geschikte olijfbomen voor extra vergine olijfolie in deEgeïscheregio, en verwerkt met de "Continue Systeemproductie" methode bij maximaal 26 °C.
... de bomen uitde Noord-Egeïsche Zee complementeren perfect de sfeer van uw keuken. Het wordt met de hand vervaardigd uit olijfbomen die zich in de Noord-EgeïscheRegio bevinden. Olijfolie werd na de productie op de productoppervlakken aangebracht om geschikt te zijn voor voedselgebruik.
Diameter: 25 cm - 10"
Hoogte: 15 / 20 cm voor reguliere vorm (5.9" / 7.8")
: 20 / 30 cm voor diepe vorm (7.8" / 11.8")...
Opgericht in 2000, AYT Natural Products is trots op het sourcen en verwerken van voedselproducten rechtstreeks van lokale producenten in deEgeïscheregio. Onze nabijheid tot de gronden zorgt voor versheid en kwaliteit, terwijl onze toewijding aan additiefvrije, gezonde aanbiedingen aansluit bij onze missie om betaalbare, voedzame producten te bieden.
Onze diverse range omvat:
• Honing
• Olijven...
Mazınköy Olijfolie verbouwt sinds 1950 de eeuwenoude olijfbomen in onze tuinen in de Aydın bergen met traditionele landbouwmethoden en verwerkt de vruchten met geavanceerde technologie. We zijn er trots op de vrijgevigheid van onze olijfbomen, die zich als een eindeloos groene tapijt onder de helderblauwe lucht van deEgeïsche Zee uitstrekken, te kunnen delen. Voor gastronomische smaken uitdeEgeïscheregio: www.mazınkoy.com 0505 323 11 31...
Arnas Agro is een landbouw- en voedingsbedrijf dat sterke en hoogwaardige merken heeft in deolijfolie sector, zoals Riccolivo en The Mill. Riccolivo Olijfoliën komen uitde Edremit-Ayvalık regio, gelegen aan de voet van de Kaz Bergen in deEgeïscheregio. Het heeft zeer lage zuurgraad niveaus. Ze worden geclassificeerd als 100% Natuurlijke Extra Vergine Olijfoliën met een zuurgraad van 0,3-0,8...
... service, met als doel de hoogste klanttevredenheid, om onze producten, die zorgvuldig zijn geselecteerd uitde legendarische Idadag-regio in het Egeïsche bekken, waar al duizenden jaren olijventeelt plaatsvindt, aan uw waardevolle tafel te presenteren. De Idadag (Kaz) is een van de gebieden die de meeste zuurstof ter wereld produceert. Dankzij deze eigenschap zorgen de producten die we in deze...
... zijn veelzijdig en kunnen direct uitde pot worden gegeten, als perfecte aanvulling op een charcuterieplank, of als een heerlijke toevoeging aan je favoriete Egeïsche gerecht. Neoliva Gedroogde Natuurlijke Zwarte Olijven zijn gemaakt van Domat-olijven uitdeEgeïscheregio van Turkije. Natuurlijke droging alleen met zout. Geen chemicaliën of toevoegingen gebruikt in het proces. Het bevat wat extra vierge olijfolie en is klaar voor consumptie.
Theleis OlijfolieDe olijfoliën van Theleis zijn afkomstig van de olijfbomen uitde Geyikli-regio, die bekend staat als de parel van Noord-Egeïsche, en betoveren met hun groene schoonheid. Zo ontstaat een unieke smaak die zowel gerechten als salades verrijkt.
De Nieuwe Smaak van Keukens
Deze olijfolie met een zuurwaarde van 0,5 kan worden beschouwd als een van de onmisbare smaken in de keuken...
Wij bij Kiyi Ege zijn twee olijfolie-enthousiastelingen die in deEgeïscheregio wonen. We hebben ons ten doel gesteld om olijfolieuitdeEgeïscheregio te vertegenwoordigen en de economie van het land en de leveranciers te ondersteunen door middel van export. We willen graag de olijfoliën met u delen die op deze vruchtbare gronden op een natuurlijke en gezonde manier worden geproduceerd. Daarom...
... ons onderzoek bleek dat als we vaste zeep produceerden met de beste olijfolie, we een zeer gezonde weg zouden inslaan. Want olijfolie is een voedingsmiddel dat de huid voedt. De beste olijfolie werd geproduceerd in deEgeïscheregio van Anatolië. Dit gebied is een waar olijvenparadijs. Wanneer je hier komt, kom je honderden jaren oude olijfbomen tegen. Maar alleen hoogwaardige olijfolie zou niet...
...Wij produceren olie uitde olijven die worden geoogst in onze olijfgaarden in deEgeïsche en Binnen-Egeïsche regio's, waar de lekkerste olijfoliën ter wereld worden geproduceerd. De olijfoliën uit deze regio hebben een lage zuurgraad en een unieke, aangename geur, met een bijzondere smaak. Begin oktober, wanneer de olijven nog groen zijn, worden ze zorgvuldig van de grond geplukt tijdens de...
...In 1993 opgericht in Kemalpaşa, produceren wij olijfolie van de meest gewilde olijven die zijn verzameld van de voet van de NİF-berg en uit verschillende regio's van deEgeïsche Zee. Onze fabriek verwerkt jaarlijks 3000 ton olijfolie en onze verkoop vindt plaats in bulk en verpakte vorm. Daarnaast produceren en verkopen wij gekruide olijfolie en azijn.