Turkije, Canakkale
...wordt het verkregen tot +270C zonder warmtebehandeling. Alle fasen van onze Dardanos Fine Food Extra Virgin Olijfolie merkproducten, van tuinieren tot consumenten gebruik, zijn gerapporteerd en traceerbaar. Aciditeitswaarde: max. 0,6% Het persproces vindt plaats bij een maximum van 77 °F. (25 °C) Voorbereide producten worden opgeslagen bij een maximum van 64,4 °F - 68ºF in speciaal geconditioneerde magazijnen. (18°C - 20°C) Geplukte olijven worden binnen een maximum van 8 uur geperst. Er zijn geen kleurstoffen, additieven of zoetstoffen toegevoegd.
Portfolio (5)
FINE FOOD heeft 50 jaar ervaring in de verwerking en handel van bevroren groenten en fruit.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play