Turkije, Izmir
...Onze OliveOilsLand® merk Olijfoliën, die worden geproduceerd met de koude persmethode in onze faciliteit waar de voedselveiligheidsnormen op het hoogste niveau worden beschermd en in roestvrijstalen tanks met luchtcontact, voelt aangenaam aan op uw smaakpapillen met zijn unieke smaak. Het wordt ook wel de smaak van de Egeïsche Olijfolie genoemd onder de mensen. Een natuurlijke Extra Vergine...
...ALTUWR EXTRA VIRGIN OLIE! 100% KOUDE PERST ALTUWR NATUURLIJKE EXTRA VIRGIN OLIE WORDT VERKREGEN UIT GOLDENOUS SAURANI-GRAAN OLIVEN, VOLLEDIG GEHAAST, 8 UUR GEWACHT EN IN KOUDE KAMERS. ECHTE KOUDE PERSTECHNIEK VERKREGEN (27 GRADEN) MAX. MET 0,1-0,8 OLEÏNE ZIJDE, DE TURKSE VOEDSEL CODEX VOEDSEL IS IN DE EERSTE OLIESTANDAARDEN. - TYPE: EXTRA VIRGIN OLIE. - ZUURHEID (OLEÏNEZUUR): MINDER...
Portfolio (10)
...“Palamidas Extra Virgin Olijfolie” heeft doorgaans een goudgroene kleur, met een onderscheidende smaak en een lichte peperachtige afdronk. Er zijn zeer specifieke normen waaraan olie moet voldoen om het label extra virgin te ontvangen. Door de manier waarop extra virgin olijfolie wordt gemaakt, behoudt het meer van de echte olijvensmaak en bevat het meer van de natuurlijke vitamines en mineralen...
Portfolio (10)
Turkije, Izmir
...Kristal Extra Virgin Olijfolie is koudgeperste olijfolie die wordt geproduceerd met de meest heerlijke olijven uit de Zuid-Aegeïsche heuvels. Bekend om zijn rijke en intense smaak, zal Kristal Extra Virgin Olijfolie elke maaltijd verbeteren. Aanbevolen voor koude gerechten, salades, sauzen en dips. Superieure categorie olijfolie verkregen rechtstreeks uit olijven en uitsluitend door mechanische middelen.
Portfolio (4)
Turkije, Canakkale
...wordt het verkregen tot +270C zonder warmtebehandeling. Alle fasen van onze Dardanos Fine Food Extra Virgin Olijfolie merkproducten, van tuinieren tot consumenten gebruik, zijn gerapporteerd en traceerbaar. Aciditeitswaarde: max. 0,6% Het persproces vindt plaats bij een maximum van 77 °F. (25 °C) Voorbereide producten worden opgeslagen bij een maximum van 64,4 °F - 68ºF in speciaal geconditioneerde magazijnen. (18°C - 20°C) Geplukte olijven worden binnen een maximum van 8 uur geperst. Er zijn geen kleurstoffen, additieven of zoetstoffen toegevoegd.
Portfolio (5)
Turkije, Izmir
...Me'Oliva Extra Virgin Olive Oil is een koudgeperst olijfolie dat rechtstreeks uit Aegeïsche olijven wordt verkregen door mechanische methoden. Het is altijd geschikt voor consumptie in zijn natuurlijke staat en heeft een maximale zuurgraad van 0,8 per 100 gram vrije oliezuur.
Portfolio (10)
... ml","7. EXTRA VIRGIN OLIE 500 ml GLAS KOUDE PERST MAX:0,8 500 ml","8. EXTRA VIRGIN OLIE 750 ml GLAS KOUDE PERST MAX:0,8 750 ml","9. EXTRA VIRGIN OLIE 5000 ml BLIK KOUDE PERST MAX:0,8 5000 ml","10. EXTRA VIRGIN OLIE 18000 ml BLIK KOUDE PERST MAX:0,8 18000 ml"]...
Portfolio (3)
...Olijfolie-pomace olie is een eetbare olie die wordt verkregen door Artem Oliva Extra Virgin Olijfolie toe te voegen aan Artem Oliva Gepureerde Olijfolie, die van uitstekende kwaliteit is. Artem Oliva Olijfolie-pomace olie is het beste voor koken, bakken en frituren vanwege het hoge rookpunt. Het heeft een mildere olijvensmaak die afkomstig is van de extra virgin olijfolie blend erin.
Portfolio (10)
FARMO is een bedrijf dat olijven en olijfolie produceert. We produceren en exporteren biologische extra vierge, extra vierge, virgin olie en olijven. En ons nieuwe product is NATUURLIJKE OLIEBOLIE BEAUTY ZEEP. Het is 100% natuurlijk, biologisch, haarvriendelijk, huidverzorgend, vrij van PARABENEN, alcohol en chemicaliën. PROBEER HET ZEKER.
KWALITEIT - GEZOND - BIOLOGISCH - NATUURLIJKE LANDBOUWPRODUCTEN VIRGIN - EXTRA VIRGIN OLIE...
... m². Ons doel is om gezonde natuurlijke extra vierge olijfolie (Healthy Extra Virgin Olive Oil) te produceren met een zeer hoog gehalte aan polyfenolen en squalene. Om dit speciale product te verkrijgen, worden speciale olijvenpluk- en persmethoden gebruikt met onze boutique machine. Dit jaar hebben we een record gevestigd met een polyfenolwaarde van 921 mg/kg in de oogst. Onze olijfolie met...
EXTRA VIRGIN OLIE TAFELOLIVEN KALAMATA OLIVEN GEKRACKTE OLIVEN GESPLITSTE OLIVEN ONTSTEENDE OLIVEN GEVULDE OLIVEN...
... zijn olijven. Handgeplukte olijven van de beste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en onmiddellijk naar de oliepers gebracht, worden vervolgens koud geperst om de fruitige aroma's en de typische pittige smaak beter te behouden. Al onze leveranciers zijn gecertificeerd door de kwaliteitscontrole-afdelingen. Ons doel is om onze boutique olijfoliën, genaamd Serin Virgin Aegean Olive Oil, aan binnenlandse en internationale markten te leveren en onze exportmarkt over de hele wereld uit te breiden. Daarom staan we open voor contact met de betrokken bedrijven.
JAAR VAN OPRICHTING VAN ONZE BEDRIJF 1995. IN ANTAKYA-TURKIJE. WE KUNNEN U VIRGIN OLIE (ZUREN ≤ % 1,5) EXTRA VIRGIN OLIE (ZUREN ≤ % 0,8) BIEDEN.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play