Turkije, Samsun
...Ons zalmsteakproduct is een diepvriesproduct. Bewaar bij -18 °C. Niet opnieuw invriezen na ontdooien. Consumeer voor de vervaldatum. De invriesdatum, vervaldatum en batchnummer zijn op de verpakking vermeld. Snijtype: Plak - Steak Maatbereik: 130 - 230 - 330 G Opslagmethode: Diepvries IQF Verkoop: Groothandel Verpakkingsmethode: 5 kg kartonnen doos met 20% glazuur Productieplaats: Zwarte Zee, Samsun, Turkije...
Portfolio (16)
Turkije, izmir
Anavasya Seafood is een vooruitstrevend, middelgroot bedrijf, opgericht in 2007 door de ervaring van twee ingenieursbroers, op het gebied van het produceren, verwerken en verpakken van zeevruchten. Het bedrijf levert een verscheidenheid aan zeevruchten, variërend van zeebaars, sardine, tot zeebram, zalm en allerlei soorten zeevruchten. De ervaring van Anavasya Seafood in het fileren van zeebaars...
Turkije, Igdir
Vanwege onze uitgebreide internationale connecties in de regio kunnen we de import en export van vis uit het buitenland zeer duidelijk en in grote hoeveelheden uitvoeren.
Een andere onderneming die de basis van ons bedrijf vormt, is in 1990 opgericht als een familiebedrijf in het district Beyşehir in Konya. In de loop der tijd is er vanwege de logistieke en andere voordelen een fabriek opgericht in de provincie Aydın. Momenteel worden er met 35 werknemers zeebaars, makreel, zalm, ansjovis en forel verwerkt, en worden er kant-en-klare bevroren producten geproduceerd.
Garnalen, inktvis, mosselen, octopus, gerookte zalm, verwerking en productie van visproducten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play