Frankrijk, Montmorot
...Exclusief geproduceerd in de Jura van rauwe melk en op de traditionele manier. Al onze raclette kazen komen van kleine kaasboerderijen in de Jura, die speciaal zijn gekozen vanwege de strengheid en kwaliteit van hun werk. Deze kaaswiel, met een gewicht van 6 tot 7 kg, rond en goudkleurig, wordt voornamelijk geserveerd gesmolten, vergezeld van aardappelen in de schil, gedroogd rundvlees, gerookte rauwe ham en andere gerookte producten.
Portfolio (18)
Frankrijk, Mietesheim
...Kleine, stevige en knapperige witte uitjes. Perfect voor het maken van blanquette of fricassées. Ze zijn ook geliefd bij een traditionele raclette in de winter, om te snacken bij de borrel of verwerkt in salades. Ingrediënten: Uien, water, azijn, zout, suiker, conserveermiddelen: E220 (sulfieten), E223 (sulfieten). Ook verkrijgbaar in een pot van 370ml.
Portfolio (80)
Fijn raclette direct aan het open vuur, geniet van het traditionele Walliser gerecht zoals het bedoeld is. Eenvoudige en snelle bereiding. Het nuttige verbonden met het culinaire en genotvolle. Elke tang is een ambassadeur voor onze kanton – want iedereen wordt onvermijdelijk aan Wallis herinnerd tijdens het gezellige raclette-eten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play