Nederland, Enschede
...Bavette, Vinkenlap, (gehakt, tartaar) Flat Iron Steak – Sukade Filet Mignon- Ossenhaas (punt van de ossenhaas) Fillet- Ossenhaas, haasbiefstuk Hanger Steak (of Butcher’s Tenderloin)- longhaas Mock Tender- Schoudermuis Prime Rib- Côte de Boeuf Round- Bovenbil Rump Cap- Staartstuk, Picanha Rump Steak- Biefstuk Short Loin- Dunne lende Shoulder Clod- Bloemstuk (Carpaccio) Sirloin- Dikke lende Skirt Steak- Middenrif, Omloop Tenderloin- Ossenhaas Top Round Steak- Kogelbiefstuk...
Portfolio (10)
België, Beringen
...Het woord 'sirloin' is afgeleid van het Oudfranse woord 'surge', wat 'sur la longe' of 'boven de lende' betekent. Sirloin roast is het stuk rundvlees tussen de bil en de ribben. Komend uit een gebied van het dier waar de spieren minder werk verrichten, is de sirloin mals en smaakvol en zeer geschikt om te roosteren. Als je echter geen zin hebt in een roast, kan dit stuk ook in steaks of roerbakrepen worden gesneden.
Portfolio (189)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play