...Caciocavallo is een rauwmelkse buffelkaas uit Cilento, met een bolvormige, gesponnen pasta van 9-12 cm in diameter en 12-20 cm hoog. Deze vorm is het resultaat van handmatige verwerking van het stremsel. De korst is zeer dun, glad en wit van kleur. De pasta is halfhard, elastisch en ivoorkleurig. Typen en Formaten Wit en Gerookt. Gewicht: ongeveer 1 kg, vacuüm verpakt Code: CACIOFERR HOUDBAARHEID: 60 DAGEN...
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
... afkomstig van boerderijen gelegen in de provincies van het gebied van het "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); •Geselecteerde melkzuurbacteriën (1,5%); •Geselecteerde schimmels van het geslacht Penicillium (0,01%); •Gedroogd zeezout (0,21%); •Dierlijke stremsel (0,02%)...
Portfolio (9)
Italië, Cornegliano Laudense
... aan alle productiebehoeften voldoen voor zachte kazen, gerijpte kazen, gesponnen pasta's en gefermenteerde melk; daarnaast promoot en levert het kweekmedia, natuurlijke stremsel, polymeren en voedingsadditieven.
Italië, Cadorago
Sacco System is het internationale biotechcentrum voor voedselinnovatie, nutraceutica en farmaceutica en bestaat uit vier bedrijven: 1) Caglificio Clerici (opgericht in 1872) produceert poederkuil, pasta-kuil en vloeibare kuil en is marktleider in de enzymsector. 2) Sacco produceert melkzuurbacteriën, voedingssupplementen en starterculturen voor voedselfermentatie, met name voor kaas en...
Portfolio (4)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play