Frankrijk, Mainneville
...Guillaume en Hélène hebben in 2016 een deel van de familieboerderij van Guillaume's ouders overgenomen. Ze hebben het rabarbergebied uitgebreid. Vandaag de dag verbouwen ze 4 hectare rabarber. Hélène biedt hun verwerkte producten gemaakt van rabarber aan.
Portfolio (11)
Duitsland, Bad Essen
... aan het witbier. • Biologische rabarbernectar: Deze nectar is een ongefilterd product, gewonnen uit Bioland-rabarber uit het Osnabrückerland. Agavesiroop dient hier als alternatief zoetmiddel. • Rabarber-schorle: Klaar gemengd met een hoog percentage rabarberdirectsap (40%), water en fructose, met koolzuur toegevoegd. Onze rabarber-schorle is alcoholvrij en nu ook verkrijgbaar in de 0,7l-fles. Geniet van de schorle ijskoud met een scheutje Aperol.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play