Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten Hazelnoten 54,39%, suiker, pure chocolade, knisper suiker 7,02%, magere cacaopoeder, lactose, emulgator: sojalecithine. Referentie: NUTSARA...
Portfolio (97)
Frankrijk, Talant
... deze poederkleurstof; het enige wat u hoeft te doen is het te verdunnen in alcohol en vervolgens met een kwast aan te brengen. Om sprankelende chocoladebonbons te maken Referentie: CH160 Op voorraad: 410 Producten Afmetingen: 25g...
Portfolio (192)
Frankrijk, Chazelles Sur Lyon
... grondstoffen, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of aroma's. Fabrikant van pasta's om te smeren zonder palmolie, gemaakt van cacao. Fabrikant van speculoospasta, hazelnootvullingen, producten zonder suiker voor diabetici, enz. Creativiteit zonder grenzen, fantasierijke gekte, nadruk op smaak, traditie, vakmanschap en productiegeheimen leiden tot sprankelende, knapperige pasta's om te smeren, met AOC Espelette-peper, gezouten boterkaramel, speculooscrème en meer.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play