Italië, Mesoraca
... gedurende meer dan 60 dagen op een constante temperatuur en luchtvochtigheid gerijpt. Halverwege de rijping wordt de worst geperst om te worden afgeplat, en hieraan ontleent het zijn naam spianata, waardoor het de kenmerkende vorm krijgt die we allemaal kennen. Categorie: Calabrese Vleeswaren PESO: 500/550g Gewicht: 0.550 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252...
Portfolio (19)
Finland, Turku
...SEMIARTISAN SALUMI: FRESH EN VERGISTE WORST, RAWE PROSCIUTTO, NDUJA, ZOETE EN KRUIDIGE SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
Italië, Orsogna
...Salumi en Kaas uit Abruzzo * Salami met Truffel * Zoete Ronde Aquilano Salami * Zoete Cigolana Salami * Pittige Cigolana Salami * Varkenslever Salami van het type Cigolana * Pittige Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Verse Abruzzese Worst Onze Kazen: * Klassieke Caciotta van koemelk * Caciotta met bieslook * Caciotta met Walnoten * Caciotta met Zwarte Olijven * Caciotta met Groene Olijven * Caciotta met Chili * Caciotta met Truffel...
Portfolio (9)
Italië, Bagnolo San Vito
... prosciutto in blokvorm - Vleeswaren in het algemeen: speck, mortadella, bresaola punt van de heup, salami Milano, salami Napoli zoet en salami Napoli pittig, spianata romana pittig, pancetta - Kaascrèmes: met paddenstoelen, met truffel, met balsamico, met 4 kazen, met Parmigiano Reggiano Wat betreft de dranken, verkopen we wijnen uit verschillende Italiaanse regio's: - Veneto: Prosecco en Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese en Pignoletto - Marche: Passerina...
Portfolio (2)
Populaire landen voor deze zoekterm