... gedurende meer dan 60 dagen op een constante temperatuur en luchtvochtigheid gerijpt. Halverwege de rijping wordt de worst geperst om te worden afgeplat, en hieraan ontleent het zijn naam spianata, waardoor het de kenmerkende vorm krijgt die we allemaal kennen.
Categorie: Calabrese Vleeswaren
PESO: 500/550g
Gewicht: 0.550 kg
Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen
Suikers: Dextrose en sucrose
Antioxidanten: E301
Conserveermiddelen: E250-E252...
... prosciutto in blokvorm
- Vleeswaren in het algemeen: speck, mortadella, bresaola punt van de heup, salami Milano, salami Napoli zoet en salami Napoli pittig, spianata romana pittig, pancetta
- Kaascrèmes: met paddenstoelen, met truffel, met balsamico, met 4 kazen, met Parmigiano Reggiano
Wat betreft de dranken, verkopen we wijnen uit verschillende Italiaanse regio's:
- Veneto: Prosecco en Amarone
- Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese en Pignoletto
- Marche: Passerina...