Spanje, Castellón De La Plana
... Middellandse Zeezout uit Spanje. Biologisch geproduceerde ecologische zeezout, ecologische kruiden, zee-mineraalzouten met verlaagd natriumgehalte, laag-natrium zee-mineraalzouten grondstoffen voor de voedingsindustrie. Onze activiteit wordt uitgevoerd met traditionele mechanische middelen, zonder meer behandeling dan wassen met zeewater en malen, zodat het eindproduct zijn eigenschappen of...
Mediterranean Paprika is een familiebedrijf opgericht in 1875, het is de vierde generatie, gelegen in Murcia, en is voornamelijk betrokken bij de productie en export van specerijen, met als belangrijkste producten gemalen rode peper en saffraan. Voor meer informatie kunt u ons e-mailadres contacteren.
Spanje, Albacete
Export van saffraan.
Spanje, La Matanza De Orihuela-Alicante
Een leverancier die sinds 1943 bekend staat om de kwaliteit van zijn producten, gedreven door een passie voor goede smaak en marktleider op het gebied van kwaliteitscontrole en moderniteit in zijn paprikafaciliteiten.
Spanje, Rubí - Barcelona
Wij zijn een traditionele specerijenhandel, gespecialiseerd in kruiden voor de keuken en vele andere smaakmakers. Naast onze fysieke winkel op de Centrale Markt van Valencia, verkopen we ook online via onze website. Wij kunnen u het volgende aanbieden: - Specerijen: van de meest gebruikelijke zoals peper, kaneel of kruidnagel tot andere zoals Ras al hanout of Garam Masala. Ook hebben we...
Spanje, Barcelona
Wij zijn distributeurs van voedingsproducten zoals paprikapoeder en verschillende soorten specerijen, oleoresines, pepers, ... elk van deze is gevestigd in verschillende ruimtes voor een optimale organisatie en distributie van werk en productie. Met grote voorraden van alle producten en ingrediënten en met de benodigde infrastructuur om in heel Spanje en internationaal te distribueren. Wij...
Spanje, Murcia
Verpakking en distributie van paprika en specerijen.
Spanje, Talavera De La Reina
Onze traditie sinds 1872 komt tot uiting in ons werk. U kunt ons volledige proces van natuurlijke teelt, groei en oogst van saffraan observeren. Om de beste kwaliteit saffraan te produceren en UV-stralen te vermijden, beginnen we de oogst vóór zonsopgang in november. Bijna 500 jaar, 700 kg. saffraanbloemen worden geoogst op een boerderij van 10.000 m2 in een periode van 10 tot 15 dagen. Onderzoek...
Spanje, Losar De La Vera-Cáceres
Spanje, Aldeanueva del Camino (Cáceres)
Familiebedrijf sinds 1880, dat zich uitsluitend richt op de traditionele productie van paprika. De VS zijn onze belangrijkste markt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play