...Lijn ontworpen voor de productie van hooghydratatiebroden (65-85% hydratatie). Automatische kiepercapaciteit: 80-125 kg. Productie: 550-700 kg deeg/uur. Door het speciale proces van lange rust en sterke bloem, kunnen we hoogwaardige broden en gevarieerde formaten produceren. Soorten brood: de klassieke Ciabatta in al zijn vormen: basto, baguette, rustiek, rustiek met puntige uiteinden, mini's, enz.
Portfolio (10)
Spanje, Puente Genil
...Heerlijke gebakjes, een mix van bladerdeeg met een vleugje zoet deeg, met verbrande suiker op het oppervlak. Het is een zeer verfijnde en hoogwaardige zoetigheid.
Portfolio (3)
Spanje, Canet De Mar
Spanje, La Mata. Toledo
... pasta's); meel “Candeal” (optimaal voor stevigere maar gemakkelijk te bewerken deeg, Candeal brood, churros en gefrituurde deegwaren); meel “Media Fuerza” (voor deeg dat goede consistentie en gasretentie vereist, ideaal voor baguettes in gem mechaniseerde processen); meel “Especial” (zeer goed voor gecontroleerde fermentatie, ambachtelijke baguettes, bladerdeeg en rustiek brood); meel “Gran Fuerza” (ideaal voor sandwichbrood, roscón de reyes, ensaimadas en gebak van de hoogste kwaliteit). We produceren ook volkoren tarwemeel en roggebloem.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play