... dippen met vers brood). Coupage In de neus, banaan en gemalen peper. In de mond vanille en een gemiddelde maar aangename pittigheid met een lange en aanhoudende smaak in de nasmaak. (Aanbevolen bij gebakken of gegrilde vis en met pasta).
Portfolio (25)
Spanje, Cadrete-Zaragoza
... kindertijd te herinneren: het gevoel van ontbijten thuis terwijl het licht tussen de gordijnen doorvalt, het aroma van vers gezette koffie, mijn zachte en fruitige smaak die tussen de plakken vers geroosterd brood glijdt.
Portfolio (10)
Spanje, Mondat (Málaga)
... binnenste. Een van de belangrijkste voordelen van deze oven is de productie van brood met een langere houdbaarheid door het behoud van vocht tijdens het voorbakproces. Dit type bakken levert ons krokant en vers brood op dat de traditionele smaak oproept.
Spanje, Porriño
... in water te weken, waarna hij wordt gevuld met de beste kwaliteit Spaanse ham en gekookte eieren, gekookt en vacuüm verpakt. Er worden geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen gebruikt. In Galicië wordt het traditioneel geserveerd als een voorgerecht, vergezeld van een koude groentemix. Een andere populaire aanbeveling is om het te eten met vers brood; ofwel op toast of als een...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play