...De cacao uit Togo heeft vaak een volle smaak, vergelijkbaar met de Ghanese bonen. Je kunt ook hints van kruiden, hout, kokosnoot en amandel vinden. Deze tonen onderscheiden het van bonen uit andere aangrenzende regio's.
Wat betreft een Togolese chocoladebar, deze zal een zoete smaak hebben. 70% van de Togolese repen kan zo zoet smaken als een 60% reep die veel zoeter is, afkomstig uit andere oorsprongen.
Togolese chocolade is een zeldzame delicatesse, maar een die een belangrijke impact kan hebben op de gemeenschap die het produceert.
Panacella Factory is een fabrikant van notencrèmes en smaken. Wij zijn producenten en distributeurs van pindakaas, chocolade-amandelcrèmes, witte chocolade-hazelnoten, enz. Naast de vervaardiging van crèmes, op basis van 100% traditionele formules. We bieden pistachecrèmes, walnoten, cashewnoten, Amerikaanse koekjes, bonbons, kinder, rozen, brownies, enz. We maken de crème die je nodig hebt...
... op traditionele wijze gemaakt; met natuurlijke producten zoals de marcona-amandel uit de Plana Alta, de beste, en de rozemarijnhoning uit de Valenciaanse gemeenschap, wat elk product zijn unieke smaak geeft, die met veel moeite en toewijding wordt bereikt. Onze specialiteiten zijn onder andere: harde en zachte nougat, chocolade, guirlache. Drie smaken nougat, harde amandel.
Specialisten in biscuit, biscuitbodems en biscuitplaten, voor de industrie, ambachtslieden en bakkerijen. Producten voor patisserie, ijsbereiding, snoep en banketbakkerij, luchtig en perfect voor het maken van de beste taarten, om te doordrenken of te vullen met siropen, jam of confituren.
Natuurlijk biscuit, wortelbiscuit, Sachertorte, toffee, dubbele chocolade, amandel, en een grote...
... biscuit met chocolade-gestreept, strips van biscuit met amandelvlokken of -kruimels. Bodems voor cheesecake, koekjes, boter, suiker en bloem, Maria-koekjes of met cacao, digestive koekjes of met gember. Brownie, vette cacaobiscuit, Amerikaanse taart, blokjes van 1 cm aan de zijde. Sacher-biscuit. Uitgestanste biscuit in verschillende vormen, maten en diktes: ovale biscuits, hexagonale vormen; hartvormige biscuits voor verliefde taarten, silhouetten voor kindertaarten. Speciale koekjes voor ijssalons of patisserie. Maria-koekjes, chocolade, vanille, met fruit.
We hebben een selectie gemaakt uit 350 variëteiten van Zweedse snoepjes, waar nieuwe smaken te vinden zijn zoals zoute drop, pittige drop, zure gelatine en chocolade gevuld met pinda, hazelnoot, drop, munt, amandel, kokos, enzovoort... Om ervoor te zorgen dat allergiepatiënten, vooral mensen met coeliakie, onze producten met een gerust hart kunnen eten, hebben we die referenties geïdentificeerd...