Spanje, Aguilar De La Frontera-Córdoba
...De range van pitloze olijven van Oliva Clan bestaat uit 6 variëteiten, waarvan vier zijn gearomatiseerd (ansjovis, pizza, chocolade, aardbei) en twee met de traditionele smaken van groene en zwarte olijf. De belangrijkste aantrekkingskracht ligt, naast de smaak van de producten, in de verpakking: een vacuümverpakte blik, eenvoudig te openen en met een veiligheidsgarantie voor de kleinsten, die...
Portfolio (4)
...Ansjovis uit de Cantabrische Zee, Ansjovis uit Santoña...
Portfolio (1)
Spanje, Santoña-Cantabria
...De CAJA REGALO MET CONSERVEN bevat - een HANSA-blik met filets van steenroodbaars in olijfolie - een HANSA-blik met verse ansjovis in olijfolie - een HANSA-blik met ventresca van noordelijke tonijn in olijfolie - een HANSA-blik met tonijnlappen van noordelijke tonijn in olijfolie - een RR125-blik met mosselen uit de Galicische ria's in marinade - een RR125-blik met scheermessen uit de Galicische...
Portfolio (14)
Spanje, Santoña (cantabria)
... +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden zich te onthouden. Wij behandelen onze producten met liefde en respect, en dat zul je merken aan je tafel. Ingrediënten: 1 blik RO-500 ansjovis uit de Cantabrische Zee, 1 pot Bonito del Norte 220 gr, 1 pot cabracho-pudding 110 gr, 1 blik ventresca van lichte tonijn in olijfolie 111 gr en 1 blik mosselen in azijn uit de Galicische Rías 112 gr. Netto gewicht: 50 gr Afgegoten gewicht: 28 gr...
Portfolio (10)
Spanje, Santoña-Cantabria
Visconserven. Bonito, lichte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, chicharrillos, ventresca, vispatés, zeevruchtensalade, gulas, enz.
Spanje, Sevilla
Wij zijn fabrikanten van hoogwaardige gourmetproducten uit de zee. Onze specialiteit is de vervaardiging van ambachtelijke ansjovis uit de Cantabrische Zee, laag in zout en handmatig ontdaan van graten met pincet. Daarnaast produceren we andere gourmetproducten in blik of diepvries, zoals gemarineerde sardines of carpaccio van rode garnalen uit Carboneras, onder andere. Bovendien hebben we ons eigen merk en franchises. We zijn actief op de nationale en internationale markt. Meer informatie op aquisantona.com...
... vis en zeevruchten: - Bonito del Norte, tonijn, sardines, ansjovis, inktvis, mosselen, scheermessen en paling. - Ambachtelijke ansjovis en boquerones in blik. - Ingeblikte groenten. - Kazen van verschillende Spaanse oorsprongsbenamingen (Asturianen, Galiciërs en Extremadurianen). - Honingen en jam (ambachtelijk), 40 smaken. - Saffraan, paprikapoeder en andere specerijen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play