...{"Categorie":"Aguardiente","Oorsprong":"Colombia","Alcoholpercentage":"29%","Hoe te drinken":"Alleen of met vruchtensap, ijs of water.","Verpakking":"1000ml","Naam":"Aguardiente Antioqueño Tradicional","Proefnotities":"Anijsachtig, met aangename alcoholische tonen die licht verzacht zijn, wat samen een warme en ongeëvenaarde smaak en aroma oplevert. Gedistilleerd van zachte anijs met een unieke smaak tussen zoet en pittig.","Opmerkingen":"Gemaakt met extra neutrale alcoholen, natuurlijke anijsextracten en behandeld drinkwater door koolstoffilters."}...
Portfolio (8)
Spanje, Sevilla
...GODELLO FICHA TÉCNICA: Denominatie van oorsprong: DOP Valdeorras Samenstelling: 100% Godello Wijnbereiding: 60% van de druiven ondergaat een koude maceratie voorafgaand aan de persing. Zodra de alcoholische fermentatie is voltooid. Alcoholpercentage: 13o NOTITIES VAN DE PROEVERIJ: Uiterlijk: Lichtgele kleur met gouden reflecties. Geur: Delicaat bloemig aroma met een vleugje rijpe fruitgeur. Smaak: Robuust met body en een evenwichtige zuurgraad.
Portfolio (9)
... de las Palmas, in Castellón, in het klooster van de karmelietenmonniken die in dit gebied woonden. Later werden de wijnhuizen verplaatst naar het nabijgelegen Benicasim, en daar blijft Bodegas en Destilerías Carmelitano zijn producten vervaardigen met de traditie en zorg die nodig zijn om producten van hoge kwaliteit en smaak te maken.
Spanje, Málaga
... onze wijnkelder, met een hoge waardering van klanten. In 2013 ontving het de Bronzen Medaille op de China Wine & Spirits Awards, waar 100 importeurs een blinde proeverij uitvoerden. Een andere geëxporteerde drank is de authentieke vodka "Red Star", met zeven distillaties, die als Premium klasse wordt aangeduid. De Extra Olijfolie die we exporteren is van superieure kwaliteit, met een voortreffelijke smaak, geschikt voor al uw culinaire behoeften. Wij zijn een bedrijf dat bekend staat om onze sérieux naar onze klanten, punctualiteit en correctheid.
... natuurlijke en ambachtelijke productieproces worden de tijd en de zorg toegevoegd die aan de bereiding van elke batch bier worden besteed, waardoor de smaak "zoals vijftig jaar geleden" is. Om de verschillende biersoorten te verkrijgen, moeten ze worden gemaakt met een basismout waaraan andere meer geroosterde mouten worden toegevoegd, om een andere kleur en smaak te geven; daarnaast beïnvloeden andere factoren zoals de inweektijd, de fermentatietemperatuur, de gist of de rijping, die verschillen afhankelijk van het type bier. "Het is een volledig individueel en persoonlijk productieproces voor elk type."...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play