Spanje, Santoña-Cantabria
... conserveermiddelen of kleurstoffen. Dit product wordt opgeslagen voordat het op de markt komt. Het zal beter rijpen in de tijd als het op een koele plaats in de voorraadkast wordt bewaard en af en toe wordt omgedraaid. Groene mossel in azijn De groene mossel is een soort tweekleppige schelp uit Nieuw-Zeeland die zich kenmerkt door zijn gekleurde rand, grote formaat, vlezige textuur en voedingswaarden. Het is een veelzijdig voedsel in de keuken voor gebruik in verschillende bereidingen.
Portfolio (14)
Spanje, Cox (alicante)
... je nergens anders zult vinden. We bieden de beste service op de markt. Altijd aan de zijde van de klant en aandachtig voor hun zorgen. We zijn er om je 24/7 te helpen met wat je nodig hebt. Onze betaalsystemen werken met een SSL-certificaat en onder 100% veilige platforms zoals Paypal of Redsys. Gourmetproducten, Pittige producten, Gekruide olijven, Gevulde olijven, Olijven met pit, Ontpitte...
Portfolio (45)
Spanje, Almendralejo-Badajoz
De breedste en meest selecte variëteit aan olijven en ingelegde groenten. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het bieden van kwaliteit. Meer dan 50 verschillende variëteiten met één gemeenschappelijk kenmerk: hun buitengewone kwaliteit.
Wij zijn een ambachtelijke industrie die zich richt op de productie van visconserven, ansjovis en ansjovis in azijn. Ons product wordt gevangen in mediterrane wateren van de hoogste kwaliteit. We hebben 3 fabrieken, één in Spanje en twee in Roemenië, daarom kunnen we naast de kwaliteit ook een zeer goede prijs bieden.
Spanje, Santoña
... en relanzón. Ook maken we patés van cabracho, van bonito in olie en in azijn, van bonito met paprika, van ansjovis, van octopus à la gallega en van spider crab. En bereidingen die zijn ontworpen met het motto "verwarm en klaar" zoals gekookte octopus in zijn eigen sap vacuüm verpakt, gevulde inktvissen in hun inkt en gevulde paprika's met bechamelsaus en bonito of met paddenstoelen en garnalen, die een delicatesse zijn. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid.
Spanje, Santoña (cantabria)
... vervaardiging van het eindproduct, de verpakking, opslag en het verpakken, altijd in overeenstemming met de geldende gezondheidsnormen. We zijn een innovatief bedrijf en evolueren mee met de smaken en behoeften van de consumenten, waarbij we onderzoek doen naar productverbetering. U zult geen ansjovis van Santoña vinden zoals de onze. Ontdek het, u zult het verschil merken. De klantgerichtheid is een van de kenmerken van onze conservenindustrie geworden; daarom hebben we bij Anchoas de Santoña, SL vanaf het begin ingezet op het aanpassen aan uw specifieke behoeften.
Portfolio (10)
Spanje, Orihuela
Spanje, La pobla de vallbona
bedrijf dat zich richt op de productie van tafelolijven en een breed scala aan ingelegde producten, olijven van elk type bereiding. We bereiden al onze producten op de manier van het land waar we naartoe gaan, en kunnen specifieke smaakmakers maken, afhankelijk van de voorkeuren van onze klant. Een breed scala aan verpakkingen, van de typische glazen en blikken in alle formaten, tot de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play