ufs.country_names.RU, Moscow
...Mosterdzaad kan worden gemalen, verdund met water en azijn en zo de gebruikelijke culinaire mosterd krijgen. En je kunt het ook niet malen - bak het in een droge, licht ingevette pan en voeg het toe aan sauzen, chutney, waardoor ze een zachte scherpte krijgen. Bovendien knappen mosterdzaadjes na het koken aangenaam op de tanden. Gebruik voor Basis van sauzen, soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten, groenten, bijgerechten. Smaak Intens pittig, scherp. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 37,1 Vetten (g / 100g)… 11,1 Koolhydraten (g / 100g)… 32,6 Energiewaarde (kcal / 100g)… 378...
Portfolio (178)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play