3C DISTRIBUTION is een groothandel in internationaal erkende merken van voedsel en schoonmaak-/schoonheidsproducten. Ons team is zeer getalenteerd in commercie en logistiek, evenals in klanttevredenheid. Bovendien bestuderen we voortdurend de markt om merkproducten tegen de beste prijs aan te kopen, deze op te slaan en de meest uitgebreide importprijzen aan onze klanten in meer dan 90 landen te bi...
...Lichte aroma's van fruitige room en vanille, dat is wat onze groene Sencha-thee en witte thee perfect weten te bereiken. De theebloemen, de mooie zilveren parels en de jasmijnbloemen geven het theeblad een verrassende zoetheid. De schijfjes aardbeien zorgen voor een vleugje zuur kleur.
WATER TEMPERATUUR: 75° tot 80° C
INFUSIE TIJD: 2 tot 3 minuten...
Sinds 2008 zijn we een familiebedrijf dat kaas en boter produceert en exporteert naar buurlanden. We opereren onder de merknaam "Güzel annem". Onze commerciële locatie bevindt zich in Cuijk, in de regio Noord-Brabant, Nederland.
Momenteel produceren we 13 verschillende producten:
• Telekaas met wrongel • Wrongel • Oude kaas • Plakjeskaas • Vlechtkaas • Kaşar kaas • Gescheurde kaas • Cocktailkaas...
Brouwers Slagroom specialiseert zich sinds decennia in het conditioneren, afvullen en distribueren van verse slagroom. Sinds haar oprichting heeft Brouwers Slagroom zich een degelijke reputatie opgebouwd in verschillende sectoren zoals bakkerijen, restaurants, hotels, tavernes, cremeries en ijssalons. Naast slagroom kunt U nog tal van andere producten terugvinden, als volle melk, kaas, zure room,... ...
In loc. Isca dell'Abate in Perito, in de provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasfabriek die nationaal en internationaal opereert. De productie is gevarieerd en volledig gebaseerd op lokale producten, waaronder bocconcini van buffel, ciliegine van buffel, mozzarella, vlechten van mozzarella, buffelkaas, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, gerookte caciocavallo, mozzarel...
De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat e...