Italië, Orbassano
...De zonnebloemvormige ravioli, gevuld met gorgonzola en walnoten, zijn een culinair meesterwerk dat de elegantie en verfijning van de Italiaanse keuken belichaamt. De delicate eiernoedels omhullen een romige en smaakvolle vulling, waarin de gorgonzola, met zijn gedurfde en aromatische tonen, harmonieus samensmelt met de knapperigheid en de ronde smaak van de gehakte walnoten.
Portfolio (57)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... op kamertemperatuur is geweest. Zorg ervoor dat je de gorgonzola klopt tot deze romig is. Hoe langer je klopt, hoe romiger de gorgonzola zal zijn. Voeg de slagroom toe en meng tot het romig is en je watertanden krijgt. Voeg de slagroom toe aan je slagroom siphon en, met een slagroompatroon, maak een mooie dot in een subtiele kom. Voeg een kwart van een verse vijg toe en eet smakelijk!
Portfolio (241)
...Maiski boschampignonsaus, deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Op de hoofdfoto hebben we deze extra afgewerkt met blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Blauwe Achelse, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes. Op de 2de foto zie je gebakken hazerug, aardappelbolletjes, Maïski appeltjes met veenbessen en onze boschampignonsaus !
Portfolio (33)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Witte kaas met een gladde textuur en lichte openingen en schimmels. Met een zachte textuur en een romige uitstraling wanneer hij warm is, voegt hij genereusheid en smaak toe aan tal van toepassingen. De kenmerkende smaak maakt het mogelijk om hem te combineren met veel recepten, zowel warm als koud, in sauzen, op pizza, in salades, in risotto...
Portfolio (187)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play