Frankrijk, Carpentras
...De Provençaalse kruidenworst, een product van eigen bodem. Een rijke smaak vol aroma's. Deze mix van aromatische kruiden, tijm, rozemarijn... neemt je mee naar de Provence onder het gezang van de cicaden. Klein pluspunt: De Provençaalse kruidenworst kan zowel worden gecombineerd met een goede rode wijn als met een witte wijn. SKU:2100045000000 Gewicht:0,310 kg Nauwkeurigheid over het...
Portfolio (16)
Frankrijk, Cologne
...Citroen – Rozemarijn, een combinatie die heerlijk ruikt naar de garrigue. Sluit je ogen en laat je wiegen door het zachte gezang van de cicaden. Kcz ! Kcz ! Kcz ! Kcz ! Kcz ! De Franse Arrangeurs maken 100% biologische sterke dranken in het hart van de Gers. Onze Armagnac, rond en genereus, rijpt in eiken vaten uit Gascogne. Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren. Gewicht: 1,5 kg Afmetingen: 10 × 10 × 30 cm Alcoholpercentage: 32% Volume: 70 cl...
Portfolio (23)
Frankrijk, Lalinde
...Een tonifiërende kruideninfusie die bijdraagt aan de ontwaking van de zintuigen. Een "sociale" infusie die een communicatieve warmte opwekt met zijn zonnige planten. Biologische ingrediënten van Franse oorsprong: Sint-Janskruid, marjolein, pepermunt, rozemarijn, Provencaalse roos, duizendblad, hyssop.
Portfolio (46)
Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: grof zout van Île de Ré, Provençaalse kruiden (rozemarijn, basilicum, tijm, marjolein, bonenkruid) Mogelijke sporen van gluten, sesam, mosterd en selderij PET-fles 100GR Referentie: SEL0003...
Portfolio (200)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...Laat u verleiden door onze aperitiefkoekjes met Provençaalse accenten! Dit originele recept, gemaakt van lokaal gedroogde zoete aardappelen, rozemarijn en hazelnoten, nodigt uit tot het ontdekken van nieuwe smaken, alles in een gezonde en deugdzame koek. Een combinatie van de natuurlijke zoetheid van Provençaalse zoete aardappelen, de aromatische kracht van rozemarijn en de zoetheid van hazelnoten uit de Piemonte. Onze cracOmalt zullen u betoveren met hun uitzonderlijke knapperigheid voor al uw smaakvolle en betrokken aperitiefmomenten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Camphin En Carembault
...De kruideninfusie La Provençale is een meesterlijke mix van de typische kruiden uit de Franse Provence. Rozemarijn, tijm, olijf, lavendel en linde zijn de zorgvuldig geselecteerde partners die deze infusie zijn heerlijke smaak geven. Een perfecte balans tussen aromatisch, fruitig en pittig met een vleugje citrusaroma maakt het een superieure infusie voor die speciale momenten. Stijl: 20 zakjes van 2g Infusietijd: 7 min Infusietemperatuur: 100°C/212°F Te genieten: Warm of IJs...
Portfolio (47)
Frankrijk, Revest-Des-Brousses
...Het zijn alle zuiverende geuren van de Provence. Met essentiële oliën van lavandin, rozemarijn, salie en petit grain. Referentie: Provencal Samenstelling: 100% essentiële oliën...
Portfolio (43)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Kruiden van de Provence, gecertificeerd biologische landbouw AB - Ecocert, uit de "Provence d'Antan" lijn van Araquelle. Samenstelling: (dille - oregano - tijm - rozemarijn) Mengsel van vier biologische kruiden uit de regio, geteeld onder de zon van de Provence. Een echte Provençaalse recept om uw gerechten en grillades te begeleiden. Meerdere keren gesorteerd en gezeefd, alleen de edele delen...
Portfolio (198)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Zachte knoflook geconserveerd met Provençaalse kruiden. Ingrediënten: zachte knoflook 55%, extra vierge olijfolie 40%, Provençaalse kruiden 2,5% (rozemarijn, basilicum, tijm, marjolein, bonenkruid).
Portfolio (142)
ufs.country_names.RU, Moscow
... ze voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen en tweede lunchgerechten. Ingrediënten Basilicum (kruiden) gedroogd, marjolein (kruiden) gedroogd, rozemarijn (kruiden) gedroogd, salie (kruiden) gedroogd, oregano (kruiden) gedroogd, bonenkruid (oregano) gedroogd, tijm (kruiden) gedroogd, pepermunt (kruiden) gedroogd. Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen en tweede lunchgerechten. Voedingswaarde per 100 g. Eiwitten (g / 100g)… 20,9 Vetten (g / 100g)… 6,5 Koolhydraten (g / 100g)… 15,5 Energiewaarde (kcal / 100g)… 204...
Portfolio (178)
Frankrijk, Velaux
...Natuurlijke handgemaakte zeep met Lavandin, Rozemarijn en Tijm De planten van de garrigue zijn echte weldoeners voor de huid. Deze zeep zal dan ook een echte verzorging zijn: lavendel en tijm helpen bij gevoelige of probleemhuid dankzij hun kalmerende en verzachtende eigenschappen, terwijl rozemarijn ideaal is voor een vette of acne-gevoelige huid. De delicate geur neemt je bij elk gebruik mee...
Portfolio (11)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten : - 100 % Witte Wijnazijn van biologische druiven, - Boeket van Provençaalse kruiden (tijm, laurier en rozemarijn) van biologische teelt. - Niet gepasteuriseerd. Gebruikstips : In een kipfricassée met azijn, een linzensalade of een salade van witte bonen. Deze azijn geeft een mediterraan tintje aan uw gerechten. Met zijn aroma's van laurier, tijm en rozemarijn is het de ideale azijn voor zomerse salades. Dit product is vrij van allergenen en conserveermiddelen. Het is verkrijgbaar in 25 cl.
Portfolio (132)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3417960007388 Voor Provençaalse keuken, grillen, enz. Samenstelling: thijm, rozemarijn, bonenkruid, oregano, hysop, marjolein...
Portfolio (114)
Frankrijk, Aix En Provence
...anti-diarrhoisch, tonisch, afrodisiacum, antibacterieel. De sarriette maakt deel uit van de biologische Provençaalse kruiden van de cabri d'or, samen met tijm, rozemarijn en oregano. Bezoek onze website om onze Provençaalse kruiden te ontdekken!
Portfolio (9)
Frankrijk, Ham
... kamferachtige smaak, gecombineerd met de spijsverterings- en antiseptische eigenschappen, maken het een gewaardeerd ingrediënt dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor zijn culinaire en therapeutische voordelen. Onze biologische rozemarijnvlokken voegen een vleugje Provençaalse authenticiteit toe aan uw gerechten, waardoor elke hap een zonnige reis wordt. Receptidee: Kip met Rozemarijn en Geroosterde...
Portfolio (127)
Polen, Kalisz
...fenegriek, kurkuma, laurierblad, lavas, majoraan, munt, citroenmelisse, oregano, paprika van verschillende soorten, peper van verschillende soorten, tomaat, rozemarijn, tijm, piment, Provençaalse kruiden en vele andere producten.
Frankrijk, Avignon
...Opgericht in 1987 en gevestigd in Avignon, commercialiseert Provence Tradition Provençaalse kruiden. Planten en aromaten worden uitsluitend gekweekt, geoogst, gedroogd en gesneden in de Provence. Subtiele smaken van het terroir, dat is Provence Tradition. PLANTEN MET UITZONDERLIJKE AROMA'S zoals basilicum, tijm, rozemarijn, salie, laurier, marjolein en nog veel meer. Wij distribueren in Frankrijk en het buitenland.
Populaire landen voor deze zoekterm