Finland, Turku
Italië, MILANO
...De prosciutto Parma La Corte "Ca' Veccia" gerijpt 14 maanden is een gastronomisch product van hoge kwaliteit, ideaal voor wie op zoek is naar authentieke Italiaanse vleeswaren. Gemaakt met traditionele methoden, biedt het een rijke en intense smaak, perfect voor voorgerechten en gourmetgerechten. De verpakking van 2 stuks is ideaal voor de groothandel, wat zorgt voor voldoende voorraad voor...
Portfolio (6)
Italië, Langhirano
...Als specialisten in grote rauwe hammen hebben we ook wat volgens ons de beste Prosciutto di San Daniele is, geselecteerd. Gemaakt in een beperkt gebied van Friuli, onderscheidt het zich door de typische langwerpige vorm en de aanwezigheid van het zampino. Bereid met alleen vlees van varkens die in Italië zijn geboren en grootgebracht, en zeezout, in een meer genereuze hoeveelheid dan bij de Parma, wat het een krachtiger smaak geeft. Rijping: 14/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 9.5/11.5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
De productie van de prosciutto en culatello Rosa dell'Angelo is al vanaf het begin bijzonder. Het vlees heeft verschillende kwaliteiten, door het type van de buitenhouderij en de oude handmatige verwerking, met alleen zout en een lange rijping. Onze zwarte varkens van oude rassen die bijna volledig zijn verdwenen, kunnen vrij rondlopen in de bossen. Vrij onder de zon, de wind en de regen. Vrij om ...
Portfolio (10)
...E-commerce verkoopservice van de gastronomische specialiteiten uit Emilia Romagna, met de Emilian smaak, verzonden met een expreskoerier door heel Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionele balsamicoazijn, Lambrusco wijnen, Cotechino en Zampone uit Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kersenconserven uit Vignola, Perlen in balsamicoazijn, Savoret.
Portfolio (10)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola en nog veel meer.
Portfolio (54)
Italië, Langhirano
Het bedrijf Barbieri Enzo houdt zich bezig met de productie en rijping van ham en is aangesloten bij het Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo is gevestigd in Langhirano, in de provincie Parma, aan de Case Schianchi 8. Onder de activiteiten: - productie van ham - rijping van ham - verpakken van ham - verkoop van ham - levering van ham - vleeswarenfabrieken - hamfabrieken...
Italië, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte is een distributiebedrijf van Italiaanse voedingsmiddelen en dranken. In de voedingssector zijn we actief met de commercialisering van producten zoals: - Kaas: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola zoet en pittig, scamorza gerookt, Caciocavallo - Ham: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec en...
Portfolio (2)
Wij zijn een klein familiebedrijf dat al meer dan 44 jaar unieke en ongeëvenaarde Prosciutto di Parma produceert. De Leporati-fabriek bevindt zich op een gelukkige locatie, in het groen van de vallei waar de Parma-rivier stroomt, ten zuiden van Langhirano. De fabriek is altijd up-to-date gehouden met de Italiaanse, Europese en internationale normen; hierdoor zijn in de loop der jaren...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play