Frankrijk, Boissy Saint Leger
... Île-de-France, en zijn team chocoladebonbons bereiden die maximaal 15 dagen houdbaar zijn. Stéphane Janin, professionele chocolatier gevestigd in Val de Marne en specialist in het maken van chocolade, nodigt u uit om zijn chocoladefabriek te ontdekken terwijl u geniet van heerlijke pralines, pure chocolade, truffels ... Verkoop van ambachtelijke chocolade (chocoladegeschenken, chocoladeassortimenten, chocolade ...) en creatie van gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven.
Portfolio (36)
Oostenrijk, Gerasdorf
...Een elegante, minimalistische doos met een venster bevat 25 exclusieve chocolade die uniek zijn in smaak en vorm. Alle chocolade is met de hand gemaakt met veel liefde. Unieke samenstelling van oog- en smaakervaring. In typische Ritonka premium kwaliteit! De voedingsinformatie is onderhevig aan schommelingen door grondstoffen en productie. De voedingsinformatie is onderhevig aan schommelingen...
Portfolio (26)
...taucherli «chili» Madagaskar 64 Drankchocolade met stokje Het taucherli is een groot praline dat met de grootste zorg met de hand is gemaakt. "chili" is de pittige onder de taucherli! Een fijne mix van een bloemige en een vurige soort chili verwarmt u twee keer. Iets voor liefhebbers, gemaakt van de couverture Madagaskar met 64% cacao. Met behulp van het stokje wordt het taucherli in hete melk geroerd en biedt het een nieuwe manier van genieten van warme chocolade. Verwarm eenvoudig 2-3 dl melk tot 80°C en roer het taucherli langzaam erdoor. Dan kan het genieten beginnen!
Portfolio (9)
Duitsland, Eningen Unter Achalm
...Aan alle pralinemachines, zich het bord-geef met vetlever, riemverbreder, kurkenknaller, alleswoller & nietsbereuer, lieve vrienden van ons huis. Wij zijn vinchoc – Jouw premium manufaktur voor de fijnste truffels & praline presentjes met jouw logo veredeld. WAAROM VINCHOC: Wij houden van chocolade. Als premium manufaktur hebben wij ons exclusief gespecialiseerd in de productie van de fijnste...
Portfolio (3)