...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende categorieën voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Talant
...Het Boek van Recepten Pasen in de Winkel door Stéphane Glacier en Jérôme Le Teuff is een zeer compleet werk over de technieken van chocolade, dat een plek zal innemen in "de onmisbare" van uw culinaire bibliotheek. Dit boek bestaat uit 5 verschillende delen: de basistechnieken (het maken van chocolade, het gieten van holle vormen, gelatinevormen, spuitapparatuur...), de klassieke onderwerpen...
Portfolio (192)
Duitsland, Villingen-Schwenningen
...Pralinenfix is de eerste halfautomatische praline-vulmachine ter wereld. Gewoonlijk maken patissiers elke praline afzonderlijk. Met Pralinenfix gaat het sneller. De pralines worden nog steeds als handgemaakt beschouwd. Bij de halfautomatische praline-vulmachine zijn zes tot acht spuitmonden in een rij geplaatst. Onder de spuitmonden wordt een opvangbak geplaatst waarin de holle vormen voor de...
Bijpassende producten
Pralinenfix
Pralinenfix
Andere Producten
Kleppen
Kleppen
Portfolio (4)
Frankrijk, Cologne
...SPIRITUELE DRANK 2,5L Gascon pot: Armagnac AOC gearrangeerd met hazelnoten en honing. De heerlijkheid van geroosterde hazelnoot en de zoetheid van acaciahoning zullen praline-noten naar uw smaakpapillen brengen. De Franse Arrangeurs produceren 100% biologische sterke dranken in het hart van de Gers. De genereuze vormen van deze prachtige Gascon Pot nodigen uit tot gezelligheid. Een ideale...
Portfolio (23)
Spanje, Murcia
...Exquise drank, op ambachtelijke wijze gemaakt volgens een oud recept dat is geërfd van Don Carmelo Rodríguez, de oprichter van onze distilleerderij. Met zorgvuldige aandacht worden de beste cacaos gemengd, geplet en gemengd tot ze een heerlijke praline vormen, waaraan we het beste geheim toevoegen: twaalf ingrediënten op basis van fruit en likeur die de Yara-chocolade de beste en unieke in zijn...
Portfolio (178)
Duitsland, Neustetten
Droomt u van een eigen chocolade met uw logo of ontwerp? Bent u op zoek naar een praline met een heel speciale vorm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Meine Formen GmbH, gevestigd in het Swabische Neustetten, is gespecialiseerd in de productie van individuele chocolade- en pralinevormen en blisters. Naast de daadwerkelijke productie van de vormen ondersteunen wij u ook bij de ontwikkeling...
België, Hermalle-Sous-Argenteau
... en cacaopoeder, verpakt in een zeer handige individuele verpakking! Wij zijn ook gespecialiseerd in de productie van talrijke seizoensgebonden producten zoals praline paaseieren en koffiebonen omhuld met een dunne laag smeltende chocolade.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play